Nádai Anikó kisfiáról készült fényképtől elolvadt az internet

T. D. | 2023. Július 19.
Gyönyörű, meghitt pillanatot sikerült lekapnia.

Nádai Anikó egy éve adott életet Hajmásy Péterrel közös gyermekének, Alexnek. A műsorvezető azóta is csak részlegesen tért vissza a munkába, ugyanis most már két gyermek édesanyja és úgy vallja, ez a legfontosabb szerep az életében. Még akkor is, ha nem mindig minden sikerül tökéletesen. 

Fotó: Instagram

„Igazából az ember kicsikét mindent egy kudarcnak él meg, aztán van az a helyzet, hogy a szomszéd gyereke már felállt, a tiéd még nem is kúszik, folyton hasonlítgatjuk egymáshoz. Tehát igazából az anyaság, az egy folyamatos kudarcérzés. De hála istennek én azt tudom mondani – levonva a konklúziót az első kisfiam után, tudom – hogy szerintem ha odaállok egy bizonyos napon az elé a kapu elé, akkor én meg tudom majd veregetni a vállamat és azt tudom mondani, hogy mindent megtettem” – nyilatkozta korábban az anyaságról Anikó. 

Ma fontos napot ünnepelnek, ugyanis most van Alex első születésnapja, melynek alkalmából a műsorvezető egy gyönyörű fotót osztott meg. A kép még a kórházban készült, ahogy az újszülött Alex az édesapja mellkasán alszik. 

Exit mobile version