nlc.hu
Sztárok

Nádai Anikó üzent a kommentelőknek

Nádai Anikó üzent a kommentelőknek: „El tudom dönteni, hogy mi a jó a gyerekeimnek és mi nem”

Máris kapott hideget-meleget a műsorvezető.

Nádai Anikó a mai napon visszatért a Reggeli műsorvezetői székébe. Anikó júliusban adott életet második fiának és ugyan ősszel már lehetett látni a képernyőn a ValóVilág 11. évadában, pár hét után úgy döntött, inkább egy ideig még otthon marad gyermekeivel

Nádai Anikó

Nádai Anikó a Reggeliben

Ma viszont hivatalosan is visszaállt a munkába, amiért elmondása szerint máris betámadták egyes kommentelők. A reggeli műsorban napi szinten hoznak be témákat, melyekre egyszerre több vendéget is meghívnak, hogy megvitassák különböző nézeteiket. A mai téma pont aktuális volt, ugyanis arról vitázott Anikó Túróczi Rékával és Lotfi-Schadi Rékával, hogy egy anyukának mennyi idő után érdemes visszatérnie a munkába. 

„Mindenki mást gondol ezzel kapcsolatban és az emberek szeretik kifejteni a véleményüket. Már a tegnapi nap során, amikor kikerült a Reggeli közösségi-oldalára az, hogy én visszajövök dolgozni, hát kaptam hideget-meleget egyaránt – kezdte Anikó, aki hozzátette, hogy decemberben valóban visszalépett a ValóVilág műsorvezetői feladataitól, ezzel kapcsolatban pedig üzent is a kommentelőknek. – Kicsit más jellegű az a dolog, hiszen a ValóVilág egy éjszakai műsor volt. Éjjelente kellett dolgoznom nagyon sokat, nem csak egyszer egy héten, reggel hattól kilencig, hanem többet. Az nehezebben volt összeegyeztethető a gyerekneveléssel. Viszont az, hogy egy héten egyszer bejövök három órára dolgozni, azt gondolom, belefér. Szerintem el tudom dönteni, hogy mi a jó gyerekeimnek és mi nem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top