nlc.hu
Sztárok

Nádai Anikó az ideális férfiról

Nádai Anikó: „A vőlegényemben mindent megtaláltam, amit kerestem egy férfiben”

Nagyon büszke menyasszony.

Nádai Anikó kezét tavaly januárban kérte meg Hajmásy Péter, majd júliusban meg is született az első közös gyermekük, Alex. Habár esküvőt még nem terveznek, a pároson látszik, ragyognak a boldogságtól és a műsorvezető többször is büszkén mesélt róla, mennyi mindenben számíthat otthon Péterre

Nádai Anikó

Nádai Anikó (Fotó: Instagram)

Most a Reggeliben arról kérdezték, szerinte milyen az ideális férfi, ő pedig a kedvesét írta le. 

Elfogom mondani, szerintem mi a fontos egy férfiban. Nyilván mindenkinek más, de ami nekem fontos, én nagyon szerencsés vagyok, mert a vőlegényemben mindent megtaláltam… Lehet, hogy ezért lett a vőlegényem. Péter humoros, a humor szerintem alapvető és nagyon nagy dolog. Nálunk ennek köszönhetően nem tud akkora vita kialakulni, amit ne tudnánk humorral elütni. Fontos, hogy ad magára, szeretne nekem tetszeni. Fontos, hogy törődik velem. Elmondja sokszor, hogy szeret és mennyire tetszem neki. Ami még nagyon fontos, hogy jó apa legyen” – magyarázta Anikó, aki az összes kitételhez hozzátette, párjában ezek mind megtalálhatóak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top