nlc.hu
Sztárok

Nádai Anikó visszatért

Nádai Anikó élő adásban tért vissza a képernyőre és szinte ragyogott

Csodásan néz ki a szülés után pár hónappal a műsorvezető.

Júliusban született meg Nádai Anikó és Hajmásy Péter közös gyermeke, Alex. A műsorvezető novemberben visszatért a ValóVilág11 évadába, de pár alkalom után úgy döntött, még korai a munka, és inkább továbbra is a gyerekeivel szeretne lenni. 

Nádai Anikó

Nádai Anikó (Fotó: Instagram)

Nagyon nehéz volt beismerni, de túl korán vetettem magam újra munkába. Alex babám még anyatejes. Sokszor felébred este és éjjel s persze kell neki a jelenlétem. Patrik pedig most lett első osztályos, természetes, hogy ő is nagyon igényli a figyelmem, így bármennyire nehéz is volt, de be kellett látnom, hogy nekem teljes értékűen mellettük van most a helyem” – mondta akkor a műsorvezető. 

Ma viszont rendkívüli adással jelentkezett az RTL Reggeli, amiben az összes műsorvezető megjelent és karácsonyi pizsamába bújva ülték körbe a karácsonyfát. Az ünneplésből Anikó sem maradhatott ki, aki ugyan felkapta a pizsamát az adásra, elképesztő ruhában jelent meg a stúdióban és látszik rajta, hogy ragyog a boldogságtól. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top