nlc.hu
Baba

Nádai Anikó a szerelemről és az anyaságról nyilatkozott

Nádai Anikó: „Igazából az anyaság egy folyamatos kudarcérzés”

A műsorvezető azt is elárulta, mit érzett, amikor megtudta, hogy várandós.

„Az volt benne a szép, hogy nagyon komolytalannak indult, hiszen igazából egyikünk se akart szerintem semmit a másiktól. Ezért nem voltak játszmák, nem akart senki se megfelelni a másiknak, és nagyon őszintén önmagunkat tudtuk adni, és így éreztük igazán jól magunkat egymás társaságában. Szerintem ez volt az a pont, amikor már tudtuk, hogy mi együtt is maradunk”

így mesélt Nádai Anikó az RTL-nek arról, hogy kezdődött kapcsolata szerelmével, Hajmásy Péterrel. A műsorvezető azt is elárulta, ugyan a randiélményeit nem nagyon tudja felidézni, de minden szerelmére emlékszik, még arra is, hogy a Kelly Family Paddyje volt az első híresség, akiért odavolt. 

Nádai Anikó

Fotó: RTL / Sajtóklub

Nádai Anikó az anyasággal kapcsolatban is nyilatkozott, mint mondta, végtelen boldogság töltötte el, amikor megtudta, hogy édesanya lesz, de  – ahogyan sokan mások is –  meg is ijedt, hiszen tudta, a gyermekvállalás azt jelenti, egy életen át tartó felelősség vár rá.

Ami a nehézségeket illeti, szerinte a külső behatások azok, amelyekkel nehéz lehet megbirkózni, hiszen annyiféle vélemény van arról, hogy milyen egy jó anya, hogyan kell gondoskodni a gyerekekről. 

„Igazából az ember kicsikét mindent egy kudarcnak él meg, aztán van az a helyzet, hogy a szomszéd gyereke már felállt, a tiéd még nem is kúszik, folyton hasonlítgatjuk egymáshoz. Tehát igazából az anyaság, az egy folyamatos kudarcérzés. De hála istennek én azt tudom mondani, – levonva a konklúziót az első kisfiam után tudom – hogy szerintem ha odaállok egy bizonyos napon az elé a kapu elé, akkor én meg tudom majd veregetni a vállamat és azt tudom mondani, hogy mindent megtettem” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top