nlc.hu
Család

Utazás a lelked körül: Nádai Anikó

Nádai Anikó: „Nem hittem, hogy ki tudok jönni abból a mélységből, amiben voltam”

Nádai Anikó olyan dolgokat osztott meg Peller Mariann-nal, amelyekről korábban még sosem beszélt.

Ezúttal a Youtube-on láthatjuk az Utazás a lelked körül című sorozatot Peller Mariann vezetésével, az első adás vendége Nádai Anikó. A műsorvezető bevallotta, hogy azóta foglalkoztatja a spiritualitás, mióta elveszítette az édesanyját. Óriási csapásként élte meg ezt a veszteséget, ám mint mondja, érzi, hogy az anyukája figyeli őt és vigyáz rá.

Nádai Anikó

Nádai Anikó (Fotó: Youtube – Utazás a lelked körül)

„Édesanyám halála óta sokszor fordul meg a fejemben, hogy nem lehet az, hogy nincs túlvilág. Valaminek lennie kell. Annak idején ő úgy magyarázta el nekem, mintha egy lépcsőről lenne szó, amin felfelé és lefelé lehet haladni. (…) Hiszek abban, hogy van valami feladatom a földön, ami előre visz. Akarom hinni, hogy van valami ezután” – mondja Nádai Anikó.

Azt is elárulta, hogy korábban találkozott egy halottlátóval, akit az édesanyja elvesztése után egyből felhívott. Akkor jött rá, hogy túl naiv volt és átverték, ezután pedig eléggé kiábrándult a spiritualitásból. Ettől függetlenül hisz benne, hogy van élet a halálon túl, hiszen a mai napig érzi az édesanyja jelenlétét. „Korábban sosem tapasztaltam meg közelről a halált. Amikor anyut elveszítettem, az annyira hirtelen volt és úgy gyomron vágott, hogy ez azóta is áthatja a mindennapjaimat. Amikor megtudtam, hogy kisbabám lesz, ezt ennek tudtam be és egyébként a páromat is neki köszönhetem, hogy vigyáz rám valahonnan. És ha már van ilyen, hogy újjászületés, lehet, hogy kapok egy életet cserébe azért, amit elveszítettem” – magyarázza Anikó, aki arról is mesélt, hogyan ismerte meg a párját.

„Egyszerűen annyira váratlan volt.. Nem az volt, hogy kerestem és mindenáron szerettem volna magam mellé valakit, hanem összesodort az élet egy olyan emberrel, akivel azt éreztem, minden stimmel. Boldog vagyok és ez másfél éve tart. Azt tudni kell rólam, hogy a kapcsolataimban általában két hétig megvan a rajongás, aztán ennyi. Ez az első olyan kapcsolatom, amikor nem merült fel bennem, hogy jobb nekem egyedül. (…) Nem hittem, hogy abból a mélységből, amiben voltam, ki tudok jönni, aztán látod, most mennyire más az életem.”

A teljes adás a Lélekközösség Youtube-csatornán tekinthető meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top