nlc.hu
Család

Nádai Anikó fia egy éves lett

Nádai Anikó kisfiáról készült fényképtől elolvadt az internet

Gyönyörű, meghitt pillanatot sikerült lekapnia.

Nádai Anikó egy éve adott életet Hajmásy Péterrel közös gyermekének, Alexnek. A műsorvezető azóta is csak részlegesen tért vissza a munkába, ugyanis most már két gyermek édesanyja és úgy vallja, ez a legfontosabb szerep az életében. Még akkor is, ha nem mindig minden sikerül tökéletesen. 

Nádai Anikó

Fotó: Instagram

„Igazából az ember kicsikét mindent egy kudarcnak él meg, aztán van az a helyzet, hogy a szomszéd gyereke már felállt, a tiéd még nem is kúszik, folyton hasonlítgatjuk egymáshoz. Tehát igazából az anyaság, az egy folyamatos kudarcérzés. De hála istennek én azt tudom mondani – levonva a konklúziót az első kisfiam után, tudom – hogy szerintem ha odaállok egy bizonyos napon az elé a kapu elé, akkor én meg tudom majd veregetni a vállamat és azt tudom mondani, hogy mindent megtettem” – nyilatkozta korábban az anyaságról Anikó. 

Ma fontos napot ünnepelnek, ugyanis most van Alex első születésnapja, melynek alkalmából a műsorvezető egy gyönyörű fotót osztott meg. A kép még a kórházban készült, ahogy az újszülött Alex az édesapja mellkasán alszik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top