Család

Iskolakezdés! Csináld stresszmentesen!

Az iskolakezdés izgalmas időszak, de az iskolai tanszerek beszerzése gyakran stresszes és időigényes feladat lehet a szülők és diákok számára is.  A Lidl ezt az időszakot szeretné megkönnyíteni, azzal, hogy hatalmas kínálatával biztosítja, hogy a tanszereket és iskolai felszereléseket egy helyen, egyszerre vásárolhassuk meg, ráadásul a vállalattól megszokott kedvező árakon.

Iskolakezdés! Csináld stresszmentesen!
Tanszerek tavalyi árakon

A Lidl kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a tanévkezdést megkönnyítse a magyar családok számára. Az idei évben ezért számos terméket tavalyi árakon kínál a szeptemberi becsengetéshez, de a kínálatban szereplő összes termék olyan áron kerül forgalomba, hogy a szülők és a diákok is boldogan tegyék bele a kosárba. A közel 200 féle tanszert, kreatív eszközt, könyvet és egyéb, a tanuláshoz kapcsolódó terméket nagyon alaposan válogatták össze, hogy a diákok hatékonyan és örömmel használhassák őket.

„Tapasztalataink alapján a vásárlók leginkább a különféle írószereket, a széles füzetválasztékot, a tolltartókat és a csomagolástechnikai eszközöket keresik, de a szintén népszerű ergonomikus iskolatáskák, hátizsákok, uzsonnásdobozok, kulacsok, LCD írótábla és számos könyv is kikerül majd áruházaink polcaira. Akciós árpolitikánk részeként különös figyelmet fordítottunk arra, hogy minden esetben – így a tanévkezdéshez kapcsolódóan is – minőségi és kiváló ár-érték arányú termékeket biztosítsunk. Idén ráadásul számos termék, köztük színes ceruzák, temperák, vonalzók, festékek, író- és rajzlapok, gyűrűs mappák, körzőszettek a tavalyi áron vásárolhatóak meg, ami nagy könnyebbséget jelenthet a magyar családoknak” – emelte ki Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

Iskolakezdés! Csináld stresszmentesen!

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Lehet, hogy gyermeked első évfolyamos, vagy épp középiskolás. Semmi gond! A diszkontáruházlánc kínálatában megtalálható a legkisebbeknek való színes és játékos tanszerektől kezdve az idősebb diákoknak szánt stílusos és funkcionalitásra fókuszáló termékekig minden típus.

Az A5-ös tűzött füzeteket már őrületes Lidl áron 55 forintért vásárolhatjuk meg, a design füzetek mindössze 99,- Ft-tól várják, hogy bekerüljenek az iskolatáskákba, amelyeket szintén szuper árakon vásárolhatunk meg. A nagyobbak számára tavalyi áron érhetőek el a különböző gyűrűs mappák, amelyekbe egyszerűen belepakolhatóak az izgalmas 599,- Ft-tól elérhető A4-es design spirálfüzetek. Festék- és rajzeszköz-készletek 999,- Ft-tól, vonalzókészlet 699,- Ft-tól, vezeték nélküli egér pedig már 2.799,-Ft-tól vár a Lidl polcain.

Iskolakezdés! Csináld stresszmentesen!
A jó tanuláshoz minőségi taneszközökre van szükség és megfelelő tápanyagra. Az uzsonna csomagolásához már 1999 Ft-ért vásárolhatunk három részes uzsonnásdoboz-készletet kulaccsal.

Mi kerüljön az uzsidobozba?

A kiegyensúlyozott étrend részeként fontos, hogy kellő mennyiségben és arányban fogyasszanak a gyerekek szénhidrátokat, fehérjéket, zsírokat és antioxidánsokat.

Dr. Galló Nóra a LIDL dietetikus szakértője azt ajánlja, hogy az olyan kisétkezések, mint a tízórai vagy az uzsonna minél több zöldséget és gyümölcsöt tartalmazzanak. Az egészséges kisétkezések alapanyagai a gyümölcsökön és zöldségeken túl pedig natúr olajos magvak, sovány tejtermékek, pl.: joghurt, kefir, túró, sajt és teljes kiőrlésű gabonák, illetve azokból készült termékek legyenek.

Számtalan verzióban elkészíthető, ha a natúr (görög) joghurtot vagy kefirt különféle gyümölcsökkel és ízesítőkkel kombináljuk a gyerekek nagy örömére. Akár előző nap is összeállíthatjuk, így az ízek jobban összeérnek. A gyümölcsök, legyen az alma, barack vagy áfonya, rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, amelyek feltöltik szervezetünk raktárait. Telis-tele vannak antioxidánsokkal, melyek fontos védelmi funkciót töltenek be. Kiváló rostforrások, melyek jótékony hatással vannak az emésztésre. Igazi desszertélményt adnak és kiválthatják a cukros édességek iránti sóvárgást.

Iskolakezdés! Csináld stresszmentesen!

Házi energiagolyók (hozzáadott cukrot nem tartalmaz) – pár perces recept
Kis dobozban könnyen szállítható, így az iskolába is magukkal tudják vinni a gyerekek.

Hozzávalók kb. 12-15 db golyóhoz

  • Puha, magozott datolya – 150 gramm
  • Natúr kesudió vagy mandula – 100 gramm
  • Cukrozatlan mogyoróvaj – 2 evőkanál
  • Natúr kakaópor – 1 evőkanál
  • Himalaya só – 1 csipet

Elkészítés: a hozzávalókat robotgépbe tesszük és pár percig turmixoljuk, míg homogén masszát kapunk. A masszából golyócskákat formázunk, és végül meghempergetjük natúr kakaóporban. Kakaópor helyett kókuszreszeléket, apró szemű zabpelyhet, darált mákot, chia vagy akár szezámmagot is választhatunk. Hűtőszekrényben több napig is eláll, ezért érdemes nagyobb mennyiségben elkészíteni.

Iskolakezdés! Csináld stresszmentesen!
Fedezd fel az előnyöket és a könnyedséget, amit a Lidl iskolakezdési tanszervásárlás nyújthat! Élvezd az egyszerűséget, az előnyöket, a minőséget és a remek árakat, és készülj fel a sikeres, boldog és egészséges iskolai év kezdetére!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top