Család

Kezdd az új tanévet a H&M Back to School darabjaiban!

Az iskolakezdés a küszöbön áll, ami azt jelenti, hogy itt az ideje egy új barátokkal és izgalmas kalandokkal teli évnek, és mi lehetne jobb módja az új tanévkezdésnek, mint a H&M back-to-school divatjában megjelenni? A kollekcióban a mindennapi alapdaraboktól kezdve a legújabb gyerekdivaton át az időjárásálló, okosfunkciókkal ellátott felsőruházatig, stílusos hátizsákokig és aranyos kiegészítőkig mindent megtalálsz.

Kezdd az új tanévet a H&M Back to School darabjaiban!
„Nagyon büszkék vagyunk az idei iskolakollekcióra, mivel olyan stílusos és tartós ruhadarabokat kínál, amelyekben a gyerekek kényelmesen és magabiztosan érezhetik magukat. Tudjuk, hogy a nyár utáni iskolába való visszatérés mozgalmas időszak lehet a családok számára, ezért olyan zavartalan élményt szeretnénk nyújtani, amelyben a szülők mindent megtalálnak egy helyen; az alapdaraboktól és funkcionális daraboktól kezdve a jelenkori darabokig és kiegészítőkig”
– mondta Sofia Löfstedt, a H&M Kids design és kreatív vezetője.

Kezdd az új tanévet a H&M Back to School darabjaiban!
A kollekcióban klasszikus színváltozatok, mint a fehér, bézs, kék és fekete, valamint élénk színek és vibráló nyomatok is megtalálhatók. A trendi részletek emelik a divat szintjét, és egy könnyen kombinálható, szórakoztató és inspiráló kollekciót hoznak létre a gyermekek és kisbabák számára. A bájos ruhák és finom anyagokból készült blúzok divatos farmerekkel, csinos pulóverekkel és crop topokkal társulnak. A csíkos ingek, letisztult pólók és vagány kapucnis pulóverek időtálló farmerrel, elegáns nadrágokkal és kényelmes joggerekkel párosulnak. Az időjárásálló felsőruházat minden körülmények között szárazon és kényelmesen tartja a gyerekeket, a stílusos hátizsákok és kiegészítők pedig egyszerre adják hozzá a stílusosságot és a funkciót minden gyerek iskolai megjelenéséhez.

A H&M back-to-school kollekciója július 13-tól kapható az üzletekben és online a hm.com oldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top