nlc.hu
Család

Élőbe ölte meg volt feleségét egy bosnyák bűnöző

Élőzve ölte meg volt feleségét egy testépítő

Egy boszniai férfi élőben közvetítette az Instagramon volt felesége meggyilkolását pénteken.

Nermin Sulejmanović testépítő a gyilkosság után további két emberrel végzett. Az elkövető egy drog kartel tagja volt. A férfi néhány órával a gyilkosságok után önmagával is végzett.

A bosnyák drog kartel az észak-boszniai Tuzlában működik.

Élőzve ölte meg volt feleségét egy testépítő

A férfit a brutális pénteki gyilkosságok előtt többször letartóztatták és elítélték már erőszakos bűncselekmények és drogkereskedelem miatt – írja a 24.hu. Az Instagram által később eltávolított videófelvételről a VICE News azt írta, hogy Sulejmanović pisztolyt vett elő, majd

a kamerához fordulva bejelentette a nő megölését.

A videón ezután egy súlyosan sérült nő volt látható, aki egy ház véráztatta teraszán ült. Sulejmanović a felvételen azt állította, hogy a nő a felesége, majd magyarázatot követelt tőle, hogy miért adott róla információt a rendőrségnek. A nő láthatóan súlyos sérüléseket szenvedett a fején és az arcán. Elmondta, hogy félti a gyermekét és a saját életét.

A férfi ezután az élő videóban egyetlen golyóval fejbe lőtte nőt.

Sulejmanović a gyilkosság után a kamerát a földön fekvő, síró kisgyermekre irányította, és azt mondta, menjen oda valaki, és mentse meg a gyereket. A férfi menekülés közben legalább két másik embert is lelőtt – közölte a Daily Mail. A tuzlai rendőrség szerint a három halálos áldozaton túl további három ember megsebesült, mielőtt

a többszörös gyilkos elfogatása közben öngyilkosságot követett el.

A rendőrség figyelmeztetett, hogy akik támogató üzeneteket írtak a férfi pénteki Instagram-posztjai alá, azok kihallgatásuk után jogi következményekkel számolhatnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top