nlc.hu
Család

Péntek este gyászolják el Tóth Gabi és Krausz Gábor válságba került házasságát.

Gyertyával és közös sétával gyászolják el Tóth Gabi és Krausz Gábor házasságát

Péntek este a Kossuth téren gyúlnak gyertyák Tóth Gabi és Krausz Gábor válságba került házasságának emlékére.

Tomi from Space tette közzé Facebookon azt az eseményt, amelynek során az arra fogékonyak összeborulva, közösen gyászolhatják el Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor jelek szerint válságba került házasságát.

Az esemény helyéül a Budapest-belvárosi Kossuth tér van megadva,

bár ennek némiképp ellentmond, hogy a mellékelt Google térképen az esemény helyszínét jelző piros pont egy Ráday utcai címre mutat. A megemlékezésre hívó szöveg mindenesetre a következő: “Gyászoljuk együtt egy emlékgyertyával

Tóth Gabi és Krausz Gábor

Tóth Gabi és Krausz Gábor (Fotó: Birton Szabolcs)

Magyarország Hitének és Magyarország Állának különválását.

Emlékezzünk meg együtt a boldog pillanatokról, a felemelő érzésekről, az önfeledt kacajokról és harsogó jó hírekről. A finom ételekről, a kamerákba menetet vágó tekintetekről és magáról a hitről, ami erőt ad nekünk abban, hogy ezen is átlendüljünk, közösen. 

Hozd magaddal a lelkedet, egy teamécsest, a szeretetedet,

a gyógyító energiáidat és legfőképpen: a Hitedet. A megemlékezés után körbejárjuk Budapestnek azokat a pontjait, ahol a néhai pár megfordult és közös emlékeket szerzett. Többek között: FIDESZ székház, MOL torony, Oxygen Wellness, Raqpart (hány szerelmet nem rejt már ó) és még sorolhatnánk. Gyertek, hogy mi még szerethessük egymást!”

Médiahack vagy valódi esemény?

Pénteken este nyolckor minden kiderül!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top