nlc.hu
Család

A férje becsukja a szemét, ha meztelenséget lát

Arra kérte a férjét, hogy csukja be a szemét, ha egy filmben meztelenséget lát

Jourdan a TikTokon azzal kapcsolatban osztogatott tanácsokat, hogyan kell úgy megnézni az Oppenheimer című filmet, hogy közben semmit se lássunk a szexjelenetekből.
Jourdan

Az valahol természetes, hogyha az ember a kisgyerekével megy mozizni, akkor nem örül annak, ha a vásznon meztelenséget vagy szexjelenetet lát, ám ha egy felnőtt korú házaspár akad ki azon, hogy egy felnőtt nézőknek szóló filmben meztelenség és szexjelenet van, az már több mint furcsa. A TikTokon és Twitteren jelenleg óriási megy Jourdan, a feleség, aki arra vállalkozott, hogy a férjével elmegy az Oppenheimerre, ám mivel hallották, hogy a filmben meztelenség lesz, külön tervet eszeltek ki ennek elkerülésére – írja a Screen Rant.

Jourdan rendkívül részletgazdagon mesélte el, hogy amikor az Oppenheimerben meztelenséget láttak, a férje mindig becsukta a szemét és a vállára hajtotta a fejét, mert előtte ezt beszélték meg egymással. Állítása szerint a férje így is pontosan értette a cselekményt, így a szexjelenetek értelmetlenek voltak, mivel nem adtak semmit sem hozzá a történethez.

Jourdan reakcióját némileg árnyalja, hogy a férje pornófüggő, és ezek szerint így próbálnak küzdeni a kísértéssel. A közösségi médiában ettől még sokan nevetséges túlzásnak érzik a dolgot, hiszen ez nagyjából olyan, mintha egy alkoholfüggőnek még csak egy sörreklámot sem szabadna látnia. Jourdan később még reagált az őt kritizálókra, azt üzenve, hogy szerinte nem fárasztó, hogy ilyen esetekben így védekeznek a meztelenség ellene, és inkább azt tartja fárasztónak, hogy a meztelenség és a pornográfia már az élet minden területén jelen van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top