nlc.hu
Család

Megházasodik a 93 éves férfi

A 93 éves férfi feleségül vesz egy nőt, akit 64 éve nem is látott

A szerelem akkor is bekopogtathat az ajtónkon, amikor már azt gondoljuk, hogy örökre egyedül maradunk.

Joe Potenzano egész eddigi életében agglegényként élt. A férfi már 93 éves, ám októberben feleségül veszi Mary Elkindot, akit még 1959-ben ismert mert egy esküvőn.

Azon a bizonyos esküvőn Mary koszorúslány volt, Joe pedig vőfély. Bár rövidebb ideig randevúztak, végül elsodródtak egymás mellől. A nő ekkor profi táncoskarrierbe kezdett, a férfi pedig mérnöknek kezdett tanulni. Azóta nem is látták egymást.

A People magazin beszámolója szerint Mary több férfinak is kimondta az igent az elmúlt 64 évben, családot alapított, és ma már sokszoros nagymama. Potenzano azonban soha nem házasodott meg.

Rokonaikon keresztül tudták, hogy kivel mi történt, de személyesen nem találkoztak. Végül 2022-ben Joe-ra rátört a magány. “Azon kaptam magam, hogy nincs akivel beszélgethetnék”- mondta egy tévéinterjúban. A férfi megszerezte Mary számát, és randevúra hívta a nőt, aki akkor már 9 éve özvegy volt. A lovagias Joe moziba, étterembe vitte kedvesét, majd egy otthon eltöltött vacsora után megkérte a kezét. A lakodalmat idén októberre tervezik, a nászútjukon pedig Cape Codba utaznak.

Idős férfi és nő

(fotó: ABC)

Nem Joe Potenzano a legidősebb vőlegény a világon. Az ABC csatorna szerint az Egyesült Államokban volt olyan férfi, aki 103 évesen házasodott meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top