nlc.hu
Család

Saját ajtója gázolta halálra

Becsapódó kocsiajtó miatt vesztette életét egy idős nő Törtelen, saját autója nyomta halálra

Tragikus baleset Pest vármegyében.
mentő

Becsapódó kocsiajtó miatt halt meg egy idősebb nő Törtelen. Az asszony ki akart állni a garázsból a kisfurgonjával, de amikor kiszállt az autójából, a kéziféket nem húzta be, a kocsi pedig gurulni kezdett. A nő megpróbálta megállítani, de az autó nekiütközött a garázs falának, ettől pedig az ajtó rácsapódott az asszonyra. Olyan erővel, hogy az szétzúzta a mellkasát. Az áldozat azonnal meghalt.

A nevelt gyerekei vették észre a tragédiát, ők hívtak hozzá segítséget. Egy odaérkező férfi – aki megpróbálta kimenteni az asszonyt a kocsi fogságából – nyilatkozott a Tényeknek. „Deréktól felfelé benne volt a hölgy az autóban, két lába pedig kint. (…) Mivel nem párhuzamos volt a garázzsal az autó, hanem ék alakban, akkor ez így beszorította” – mondta el Pozsár Rajmond.

Amíg a gyerekei megpróbálták újraéleszteni az asszonyt, a helyiek hívták a mentőket és a rendőrséget is.

A helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak, de a szakemberek már nem tudták megmenteni a nő életét. A kocsiajtó olyan erővel szorította össze a mellkasát, hogy belehalt a sérüléseibe. 

Az esetet közigazgatási eljárás keretében vizsgálják a rendőrök.

Kiemelt fotó: illusztráció, MTI/Balogh Zoltán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top