Család

Színes ősz, még színesebb kalandok

A levelek már elkezdtek zizegni, a hőmérséklet pedig egyre csökken. Ősszel ideális az időjárás ahhoz, hogy meglátogassuk Ausztria legnagyobb vidámparkját. A park több mint 145 000 m²-es területén számos látnivaló és a gasztronómiai kínálat széles skálája gondoskodik a változatos kalandokról és élményekről.

Színes ősz, még színesebb kalandok

A Familypark egyik legkedveltebb attrakciója az Istenek hullámvasútja (Götterblitz). Ha szeretnéd érezni, ahogy a szél a füled körül süvít, itt a helyed! A Patkánymalom (Rattenmühle) családi hullámvasút is pörgős szórakozást nyújt irányváltásaival.

Legyen részetek egy egyedülálló repülési élményben akár 20 méteres magasságban Leonardo repülő szerkezetével, ami akár még a saját tengelye körül is foroghat. A Római toronyban pedig fantasztikus 360 fokos kilátás nyílik a Rusti-dombvidék természetvédelmi területére és a Fertő tóra.

Színes ősz, még színesebb kalandok

Halloween 2023 – kísérteties vámpírok éjszakája

Az éjszaka közepén, amikor a telihold magasan az égen áll, a hátborzongató vámpírok felébrednek és üdvözölnek téged a 10. Halloween Fesztiválon a Familyparkban! Merülj el a rettegés és a borzongató varázslat világában, amikor az éjszaka legsötétebb teremtményei október 25-től november 5-ig kísértenek. Tehetséges művészeink lenyűgöző előadásai hátborzongató élményekkel várnak. A Scary Vampire Nights Ausztria legnagyobb vidámparkjában egy izgalmakkal, szórakozással és felejthetetlen pillanatokkal teli kirándulást ígér. Készülj fel, hogy bizonyíthasd bátorságodat, és élj át egy olyan halloweeni látványosságot, amelyet nem felejtesz el egyhamar!

Nézzétek meg kedvcsináló videónkat, amiben bemutatjuk a parkot és főbb attrakcióit:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top