nlc.hu
Család

Gyereket árult apróhirdetésben egy orosz nő.

Apróhirdetésben árulta kétéves gyerekét egy nő

Az internetes apróhirdetés részleteket is elárult a gyerekről.

Saját gyerekét hirdette meg eladásra nemrégiben egy Novoszibirszkben élő orosz nő. A Viktoria K. név alatt feladott apróhirdetésben a két év alattinak tűnő, Makarnak nevezett kisfiúról azt lehetett megtudni, hogy „megőrül a hintákért”.

Apróhirdetésben árulta két éves gyerekét egy nő

A youla.ru oldal állathirdetései közt megjelent apróhirdetés egy fotót is közölt a kisfiúról, konkrét vételárat azonban nem írtak mellé, csak annyit, hogy ár megegyezés szerint. A hirdetés szövegéből ítélve a gyermek a város Pervomajszkij kerületében lakhat. A felháborító ügyben

az orosz rendőrség mellett most az ügyészek is vizsgálatot indítottak. 

A hatóságok most azt próbálják meg ellenőrizni, hogy Makar törvényes gondviselői betartják-e a kiskorú jogait és érdekeit, emellett a családgondozó munkáját is ellenőrizni fogják – áll a hivatal közleményében.

Az ngs.ru oldal egy screenshotot is közölt a hirdetésről, amit – ugyancsak az ngs.ru szerint – azóta levettek a netről. A Vkontakte közösségi oldalon azonban látható a lementett apróhirdetés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top