nlc.hu
Család

Utolsó kép Kozma Zsuzsanna fitneszedzőről és fiáról

Szívszorító fotó került elő a fotózás miatt meghalt fitneszedzőről és fiáról

A tragikus balesetben életét vesztő fitneszedző, Kozma Zsuzsanna és fia utolsó közös képe került elő.

Az nlc is beszámolt kedden a népszerű fitneszedző, Kozma Zsuzsanna halálos szelfijéről. Kozma egy szervezett túracsoporttal utazott Jordániába, ahol sziklát is másztak. A túratársak beszámolói szerint a csoport éppen visszaindult az egyik sziklától, amikor Zsuzsa azt mondta, hogy készít egy szelfit a sziklán. A halálos baleset bekövetkeztekor egyedül volt, ezért csak sejthető, hogy

fotózás közben egyensúlyát veszthette és a mélybe zuhant.

Zsuzsa fia, Norbert szerint a rendőrség édesanyja testvérét értesítette először a tragédiáról. A család most Zsuzsanna testének hazahozatalát szervezi. Norbert úgy tudja, hogy édesanyja a napfelkeltét szerette volna lefotózni, ekkor történt a tragédia.

Norbert most közösségi oldalán mutatta meg utolsó közös fotóját édesanyjával.

 

Utolsó közös képünk ÉDESANYÁNKKAL. 2023.09.25. Hegyek szerelmeseként, tragikus balesetben életét vesztette Jordániában Örökre szeretni fogunk Soha nem felejtünk, nem tudjuk felfogni ép ésszel…..

írta a bejegyzés mellé Norbert, aki szerint nem kizárólag édesanyja hibázott a tragédia előtt.

Úgy tudom, ez nem baráti kirándulás volt, a túra szervezője pénzt kért a résztvevőktől

mondta a Blikknek.

Nem tudom, hogy volt-e biztosításuk, hogy hogyan és miből hozzuk haza az édesanyánk holttestét. Abban azonban biztos vagyok, hogy ha vannak, akkor nem nyugszom, amíg elő nem kerülnek a felelősök.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top