nlc.hu
Család

Megható esküvői videók

Ez az esküvői videó eddig 27 millió ember szemébe csalt könnyeket

Imádja az internet az esküvőjüket megváltoztató ifjú pár videóját.
Esküvői videó

A hagyomány szerint a vőlegény násznagya férfi. Ő az, aki az esküvőn a férj tanúja lesz. Az is igaz, hogy gyakran két ember is betölti ezt a szerepet, az egyik az egyházi, a másik pedig a polgári ceremónián. Magyarországon a násznagyok már az Árpád-korban is jelen voltak a menyegzőkön.

Nekünk, magyaroknak nincs külön szó arra az egy hölgyre, aki a koszorúslányok, nyoszolyólányok vezetője a ceremónián, és egyben az ara tanúja is. 

Ezeket a szerepeket változtatta meg egy jegyespár az esküvőjén. A férfi násznagya ugyanis egy nő volt, aki egy elegáns fekete ruhát viselt. A nő nyoszolyólány-csoportjának vezetője pedig egy férfi, aki hasonlóan a többiekhez egy halvány rózsaszín öltönyt vett fel.

A különleges esküvőről készült videót, a férfi egyik unokatestvére töltötte fel a TikTokra. A videót eddig 27 millióan láttak. „Sokkal gyakrabban kellene így megcserélni a szerepeket” – írta az egyik kommentelő. 

„10 nappal ezelőtt házasodtam, és az unokatestvérem, aki fiú, volt a tanúm, egyben a koszorúslányok vezetője. Ő a legjobb barátom, és azt akartam, hogy mellettem legyen ezen a napon” – írta egy másik kommentelő.

Ha még nincs ötleted, hogy milyen zenék legyenek az esküvődön, akkor hallgasd meg ezeket a dalokat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top