nlc.hu
Család

Mindent visszafizetne csak azért, hogy visszakapja férjét

„Az utolsó fillérig visszaadnám a lottónyereményem, ha ezzel visszakapnám a férjem”

Úgy tűnt, a házaspár életének legszebb időszaka következik. Aztán jött a tragédia...
Esküvő

Egy házaspár 1 millió fontot, azaz körülbelül 61 millió fontot nyert a lottón; Tina és Colin úgy érezte, rájuk köszöntött életük legboldogabb időszaka. Csakhogy a hirtelen jött boldogságot három hónappal később már egy rettenetes tragédia árnyékolta be. Tina Freeman – aki férjével 2008-ban nyert a lottón – azt mondja, Colinnal világ életükben igyekeztek takarékoskodni és óvatosan bánni a pénzzel. És ez a nyeremény után sem volt másképp. Csakhogy néhány hónappal később Colinnál ritka betegséget diagnosztizáltak az orvosok, amibe végül belehalt. 

30 évig voltunk házasok és abban a pillanatban amikor szerencsénk volt, Colint elvették tőlem

Tina őszintén elmondta, ha azzal visszahozhatná a férjét, az utolsó fillért is visszafizetné. Hozzátette, bár Colin halála után úgy érezte, sosem lesz képes visszatérni a régi életéhez, hiszen a férfi volt a mindene, végül mégis sikerült neki. Évek múltán egy társkeresőn megismerte Kevint, akivel nem haboztak sokáig; egy év elteltével már össze is házasodtak. A nő a Mirror-nak bevallotta, hogy mivel kezdettől fogva titkolta vagyonát a férfi előtt, mikor végül bevallotta neki, hogy milliomos, Kevin alig akarta elhinni a dolgot. 

„Szerencsére a pénz semmit sem változtatott Kevin és köztem. Ő a maga ura és soha nem törődött azzal, hogy mennyi van a bankszámlámon” – mondta. 

Tina a nyereményének egy részét arra költötte, hogy teljesen új fejezetet nyithasson az életében. Az összeg egy részét ugyanis a 2014-ben megrendezett esküvőjükre költötte, amit egyébként ugyanabban a templomban tartottak meg, ahol örök nyugalomra helyezték egykori férjét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top