nlc.hu
Család

A lány szülei is megjelentek a randin

„Traumatizálódtam egy életre” – Kínos meglepetés várta az első randin

Valószínűleg nagyon sok kínos randit überel egy indiai férfi sztorija, aki szerint utolsó randevúja egy életre traumatizálta.

Már számos kínos randi sztorit olvashattunk már, de persze nem is kell ilyen messzire mennünk, hiszen az életünk során egy kínos randit sajnos nem úszhatunk meg. Ennek ellenére egy indiai férfi története vélhetően minden kényelmetlen találkozót überel.

Zakir Siddiqui kellemetlen randijáról egy TikTok videóban mesélt követőinek. A sztori már-már annyira hihetetlen, hogy több mint 20 millióan megnézték. Zakar bevallotta, hogy ez az egyetlen randi valószínűleg egész életére traumatizálta. 

Zakir az első randijáról mesél

Élete legrosszabb randiján vett részt egy férfi (Fotó: TikTok)

A férfi elmondása szerint a Bumble társkereső applikáción ismerte meg Priyankát (akit csak az anonimitás megőrzése miatt nevezett így). Képei alapján Priyankát nemcsak egy dekoratív és vonzó lánynak tartotta, de még humorosnak is, hiszen a bemutatkozásához a következőt írta: „Vagy ez, vagy egy elrendezett házasság”.

Nem kellett sok idő, elkezdtek beszélgetni. Kiderült, hogy sok közös van bennük, hiszen értékrendjük is egyezett, továbbá a családjaikról is sokat beszéltek. Ahogy telt az idő, megbeszélték, hogy elmennek vacsorázni. 

Szóval megláttam őt, és remekül nézett ki. Megöleltem

– mondja. 

A lány az étterem felé intett, majd az asztaluk felé sétáltak, a meglepetés azonban még csak ekkor következett. Megállt egy asztalnál, ahol két felnőtt ült. A lány pedig így szólt: „Megérkeztünk.”

Zakir érthető okokból nem tudta hova tenni a történteket, így randipartnere felvilágosította. Valójában a szülei ültek az asztalnál. 

„Nem voltam felkészülve erre a pillanatra az életemben. Kizárt dolognak tartottam, hogy az első randira magával hozta volna az anyukáját és az apukáját.”

Hozzátette, miszerint ezen a ponton úgy gondolta, hogy örökre abbahagyja a randizást. Kezdetben azt hitte, hogy a lány csak viccel, de nagyon hamar rá kellett jönnie, hogy itt tényleg egy elrendezett házasságról lesz szó.

Ezután szintén kínos percek következtek, hiszen úgy érezte, mintha egy kihallgatószobában ülne. A szülők arról faggaták, hogy mivel foglalkozik, mit kell róla tudni stb. A beszélgetés egy pontján azonban arra kérték a férfit, hogy a szüleit is hívja el hozzájuk. Mikor Zakir megpróbált óvatosan kibújni a kérdés alól, a szülők fogták magukat, és a lányukkal együtt elhagyták az éttermet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top