Imádja a net a kisfiút, aki a kekszét a húgának adja

nlc | 2023. December 01.
Ma csak egy videót nézel meg? Akkor ez legyen az, mert ennyire kedves és megható fordulatot már régen láttunk.

Ha neked is péntek délután van, és ebben a szürke, esős időben vágynál valami kis emberi kedvességre, akkor most nagyon jó helyen jársz. A TikTokon bukkant fel egy videó, ahol egy 3-4 év körüli testvérpárt teszteltek a szülők.

A gyerekek nasit kaptak, de amíg a kisfiú tányérjára finom csokis keksz került, a kislány brokkolit kapott a sajátján. Egy ideig mindketten falatoznak belőle, de amikor a kissrác észreveszi, hogy a húgának nem annyira jön be az egészséges verzió, önzetlenül felajánlja neki a saját kekszét. Aztán – csakhogy az ember szíve még inkább összeszoruljon – puszit nyom a homlokára, és még a morzsadarabokat is lesöprögeti a húga arcáról.

A videó több milliós megtekintésnél jár, és már 18 ezren kommenteltek hozzá, pedig alig egy hónapja került fel a platformra. A gyerekek anyukája azt írta, nem lepődött meg a kisfiú viselkedésén, de azért hozzátette, ha fordítva kapták volna a tányérokat, nem biztos, hogy ugyanez lett volna a végkifejlet.

@juliacainx There was never any doubt🤍 But I’m not certain it would have gone down as well if Adeline was the one with the plate of cookies🍪 got this idea from @The Munir Twins #siblings #toddlersoftiktok #siblingssharing #brotherandsister #adytude #momlife #halloweenpyjamas ♬ My Love Mine All Mine - Mitski
Exit mobile version