nlc.hu
Család

Testvérek találkozása az újszülöttel

Imádnivaló, ahogy a két kislány először találkozik újszülött öccsükkel

Pennyt és Phoebe-t sokkolta, amikor először találkozhattak a kisöccsükkel, ráadásul nem is tudtak a születéséről.

Szívmelengető pillanat, amikor a 7 éves Penny Rose Barraclough és nővére, a 11 éves Phoebe meglátogatják anyukájukat a kórházban, akiről úgy tudják, hogy egy rosszullét miatt feküdt be, ám észreveszik, hogy a kórteremben van vele egy baba is.

kisbaba keze

A testvérek teljesen odavoltak a kistestvérüktől (Fotó: Pexels.com)

Penny rá is kérdez, hogy „Ki ez?”, majd, amikor édesanyjuk egy mosolyt elfojtva válaszolt: „Ez a mi kisfiunk”, akkor a meghatottságtól sírva rohannak anyukájukhoz.

A könnyfakasztó pillanatot még érzelmesebbé tette, amikor édesapjuk, Jack belépett, hogy puszit adjon Phoebe homlokára, miközben a lányok még mindig alig bírnak megszólalni.

A videót ide kattintva tudod megnézni.

A reakciójuk, amikor meglátták, felbecsülhetetlen volt. Megleptem őket, mivel két hétig távol voltam tőlük, tudtam, hogy nem számítanak arra, hogy baba születik” – mondja Jodie, az édesanya, nagyon örül, hogy sikerült videóra vennie a különleges pillanatot.

A kisfiú, Luca és anyukája már otthon vannak, így a három testvér és a szülők együtt tölthetik a karácsonyt – írja a Daily Mail.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top