nlc.hu
Család

DNS alapján találtak egymásra a testvérek

Egymásra talált egy testvérpár, akiket anyjuk csecsemőként két különböző kórház vécéjében hagyott

Natasha és Leanne nem adta fel a reményt, hogy egyszer rátalálnak édesanyjukra, akinek már megbocsátottak.

Natashának örökbefogadták még csecsemőként miután vérszerinti édesanyja a szülést követően egy londoni kórház személyzeti wc-jében hagyta. Egy családfakutatással foglalkozó műsoron (Long Lost Family) keresztül a nő felnőttként tudta meg, hogy nehéz sorsában más is osztozik. Noha anyját szerette volna eredetileg megtalálni, egy DNS vizsgálat jóvoltából arra derült fény, hogy van egy nővére, Leanne akivel csecsemőként ugyanez történt, mint vele.

Natasha és Leanne a The Morning Showban.

(Fotó: The Morning Show)

A testvérek 2021-ben találkoztak először és a minap a This Morning című showban idézték fel rendkívüli történetüket. Mindketten arról számoltak be, hogy korábban úgy érzeték, valami hiányzik az életükből. Leanne úgy fogalmazott,

Nem is tudom elmagyarázni, milyen érzés tudni, hogy van valaki, akinek ugyanaz a DNS-e. Nagyon különleges dolog, nagyon sokat jelent nekem. Egyszerűen sokkal könnyebbé teszi az életet az a tudat, hogy van valaki aki átélte ugyanazt.

A testvérek arról is beszéltek, hogy nem dühösek anyukra a történtek miatt. Biztosak ugyanis benne, hogy kényszer helyzetben volt, nagyon nehéz volt neki és mindent megtett azért, hogy biztonságban legyenek és gyorsan rájuk találjanak. Egyúttal kifejezték reményüket, hogy egy napon még rálelnek a nőre, aki világra hozta őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top