nlc.hu
Család

Egyszerre várandós a négy nővér

Hihetetlen: egyszerre várandós a négy nővér

Ketten szinte egyszerre szülnek, de mind a négyen még idén.

Egy imádnivaló és feltehetően véletlen egybeesésből adódóan négy nővér nagyjából ugyanabban az időben várja a babáját, és mindannyian idén szülnek.

Kayleigh Stewart (29) és Jay Goodwillie (35) májusban szülnek, Kerry-Anne Thomson (41) és Amy Goodwillie (24) pedig kicsit később, de még ebben az évben.

A családjukban a kisgyermekek száma megduplázódik, négyről nyolcra bővül. Idén karácsonykor a családi összejöveteleken már 22 fő lesz. A Stirlingből származó testvéreknek két másik nővére is van, a Kim Goodwillie (27) és Jodi Goodwillie (21) – ők egyelőre nem terhesek.

Jay május 11-re van kiírva, Kayleigh pedig 11 nappal később szül, míg Kerry-Anne októberben, Amy pedig augusztusban.

Kayleigh, aki kutyasétáltatóként dolgozik, azt mondta, minden babának lesznek vele egyidős unokatestvérei.

A testvérek még mindig nagyon meg vannak döbbenve, hogy nemcsak anyák, nagynénik is lesznek. Amy és Kerry-Anne nem is számoltak azzal, hogy teherbe eshetnek, mert a már cseperedő gyerekükre akartak koncentrálni mindketten. Most fiúkat várnak.

Miután megtudták az örömteli hírt egymásról, néhány héttel később úgy döntöttek, hogy egyenpólókkal adják tudtára a családnak.

Statisztikailag nem valószínű, hogy mindannyian terhesek lennének egyszerre, ami még különlegesebbé teszi az esetet. A kismamák megoszthatják egymással élményeiket, és már előre imádják az ötletet, hogy gyerekeik egy osztályba fognak járni. Biztosak benne, hogy nagyszerű barátok lesznek.

2021-ben szintén egyszerre esett teherbe négy testvér, különleges történetüket mi is megírtuk.

(via)

négy testvér a mezőn

Fotó: Unsplash

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top