Család

Nővére mögött tűnt fel a kislány egy régi fotón, pedig akkor még meg sem született

A kétgyermekes édesanya teljesen megdöbbent, amikor egy tíz évvel ezelőtti fényképen meglátta a lánya mögött álló „kísérteties alakot”.

Laura Cisse 38 éves, a napokban a Facebooknak hála felbukkant az oldalán egy tíz évvel ezelőtti családi fénykép, amin Ayesha nevű lánya mögött ott áll másik lánya is. A „gond” csak az, hogy a háttérben álló lány, Sophie most töltötte hetedik életévét, így nem lehetett rajta azon a tíz évvel ezelőtti fotográfián.

Laura szerint megmagyarázhatatlan, ami a 2008-ban, a régi házukban készült fényképen látható. „A lány teljesen úgy néz ki, mint Sophie. Amikor először megnéztem a képet tíz év után, a szemeim egyenesen az arcra ugrottak, és azt gondoltam: de érdekes, még sosem láttam Sophie-t ezen a képen. Aztán rájöttem, hogy a kisebbik lányom meg sem született akkor, amikor a fénykép készült, így kizárt dolog, hogy ő legyen a fényképen.”

„Ez a jövő visszhangja vagy valami hasonló” – véli Laura, aki a kép készítésnek körülményeire is emlékszik:

„Emlékszem, hogy elkattintom a gépet. Szombat volt, esett az eső, Ayesha pedig nyaggatott, hogy fel szeretné próbálni az új ruháját. Amikor felvette, gyorsan le is fényképeztem, mert olyan aranyos volt. Határozottam emlékszem, hogy ketten voltunk, és nem voltak más gyerekek a lakásban. A fényképen látható alak egy szőke hajú kislánynak látszik, de senki sem volt a házban akkor, akire ráillene ez a leírás.”

Forrás: pixabay

„Megmagyarázhatatlan” – fűzte hozzá az édesanya.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top