nlc.hu
Család

Együtt labdázik a totyogós és a macska

Cukiság: együtt labdázik a totyogós és macskabarátja

Amikor azt hiszed, hogy már mindent láttál, akkor jön egy ilyen videó, és megmelengeti a szívedet.
Álmos macska fekszik az ágyban

Ember és állat között simán lehet barátság, és ez nem csak feltétlenül a kutyákra igaz. Bárki, bármit mond a macskák is nagyon kötődnek, nem olyan régen azt mutattuk meg, ahogyan egy bársonytalpú egy kisbabával aludt együtt, összeölelkezve.

De még ezt is lehet fokozni, ugyanis a Good Morning America egy olyan videót osztott meg, ahol egy totyogós, egy-másfél év körüli kisfiú és a család fekete házikedvence labdáznak. A gyerkőc folyamatosan odagurítja a labdát a cicának, aki mancsaival löki neki vissza – és ez így folytatódik egészen hosszan, láthatóan mindkettejük örömére.

Amikor a labda kicsit irányt változtat, akkor a kisfiú „ó” felkiáltással gyorsan utána nyúl, hogy visszaadja a kincset a barátjának.

Valószínűleg nem ez volt az első alkalom, amikor együtt játszottak, és ahogy a duó elégedettségét nézzük, nem is az utolsó.

Ha még ezek után is vannak  kétségeid, hogy a macskák milyen jófejek, akkor itt egy kellő iróniával megírt cikk a cicák, a gazdáik és az alvás kapcsolatáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top