nlc.hu
Család

Megunta a gazda, hogy lop a macskája, cuki módon kért elnézést a szomszédoktól

Ennél édesebben senki nem kért bocsánatot lopásért

„A macskám egy tolvaj. Vegyétek vissza nyugodtan, ami a tiétek!” – függesztette ki kertjében egy reményvesztett gazda, aki nem tudta leszoktatni a cicáját arról, hogy rendszeresen elemeljen valamit a szomszédoktól.
Lopott holmik a kertben

Kate Felmet sok mindent kipróbált, hogy jobb belátásra bírja az enyves mancsú macskáját, de nem járt sikerrel. Hogy mentse a menthetőt, bűnbánóan kifeszített a kertjében egy szárítókötelet, és azon keresztül igyekezett visszaszolgáltatni mindent, amit a cicája ellopott

Az Esme nevű macska a pandémia alatt kapott rá a tárgyak eltulajdonítására, az első napokban maszkokat csent el, volt, hogy egy nap alatt 11-et is hazavitt a gazdájának. „Először még örültem is neki, hogy nem kismadarakra vadászik, ezért agyon dícsértem és még jutalomfalatot is adtam neki” – mesélte a gazdája, aki most már tudja, hibát követett el.

A szabadságszerető cica azt gondolta, csodás, amit tesz, ezért egyre több tárgyat emelt el a környékbeliektől: „Van egy sajátos nyávogása, amit akkor hallat, amikor bezsebelt valamit. Mindig a hátsó ajtó elé teszi le a zsákmányt és addig nem is hagy fel a hangadással, míg meg nem dícsérem azért, hogy hozott valamit. Rendszeresen ellopja a szomszédok barkácsoláshoz vagy kertészkedéshez használt kesztyűjét, volt idő, amikor napi két párat is hozott. Nyáron bikinit, térdvédőt, ragasztószalagot, festőhengert is elemelt másoktól.”  

Kate először megpróbálta személyesen visszavinni az ellopott holmikat a gazdáiknak, de egy idő után elveszítette a fonalat, fogalma sem volt, mi honnan érkezett. Ezért ötlötte ki, hogy a kertjében felállít egy különleges építményt, amiről mindenki visszaveheti a jogos tulajdonát.

Nyitókép: Facebook (Sil Bachmann)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top