nlc.hu
Család

Igazi grincs

Tényleg létezik és ajándéklopásért keresik a grincset!

Ezúttal tényleg túllőtt a célon: egy hallássérült kisfiú ajándékait lovasította meg, keresi a rendőrség.
Grincs karácsonykor

Az eset Angliában, egész pontosan Cheltenhamben történt, ahol sokak nagy bánatára felbukkant az igazi grincs, hogy már most belerondítson a karácsonyba.

Tette azonban nem marad következmények nélkül, a rendőrség ugyanis nagy erőkkel keresi, miután a ház elől lopta el egy hallássérült kisfiú és nővére karácsonyi ajándékait. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy gaztettét egy térfigyelő kamera is megörökítette, így talán könnyebben a nyomára akadnak az egyenruhások. 

A gyerekek édesanyja, a 42 éves Victoria Bees a Black Friday alkalmából hirdetett leárazásokon szerezte be a kicsiknek szánt meglepetéseket, a magát grincsnek képzelő tolvaj azonban eltulajdonította azokat. A család összes, karácsonyra szánt pénzét elköltötték az akciós vásárlás során, ám ami még ennél is fájóbb, hogy a hallássérült kisfiúnak olyan eszközöket is vásároltak, amik megkönnyíthetnék a mindennapjaikat.

Az összetört anyuka, aki 5 éves lányának is rendelt ezt-azt az online vásárlás során még mindig nem tudta feldolgozni a történteket: „Tisztában vagyok vele, hogy mindenki küzdelmes időszakon megy keresztül, de azt egyszerűen nem értem, hogy süllyedhet valaki ilyen mélyre?” Hozzátette, hogy az eset másnapján egyszerre volt ideges és csalódott, most azonban mérhetetlen dühöt érez.

Haragja teljesen érthető, amiért a grincs lényegében ellopta a gyerekei karácsonyát: „Néhány játékot meg tudok rendelni nekik újra, de akad jó pár olyan is, ami már elfogyott. Ráadásul most már csak teljes áron jutok hozzá a termékekhez, ami hatalmas teher a családunknak.” Ami miatt különösen felháborítónak tartja az esetet, az az, hogy a felvételekből egyértelműen kiderül, egy nő követte el a szégyenletes lopást. Úgy véli, a futárcég is hibázott, amiért a küszöbre szórták a kézbesítendő csomagokat és nem jöttek vissza egy másik alkalommal, amikor otthon találták őket. 

Egyértelmű bizonyítékokkal a kezében az édesanya feljelentést tett, és igazi karácsonyi csodának fogná fel, ha megkerülnének a gyerekeinek szánt, de eltulajdonított ajándékok.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top