nlc.hu
Család

Bentlakásos macskaszittert keres a gazdag család

Szereted a macskákat? Ingyen lakhatsz egy ausztrál luxusvillában

Macskások, figyelem: mutatjuk az álommelót! Teljes munkaidős állatgondozás, cserébe ingyen lakhatsz a gazdag ausztrál család luxusházában. Jól hangzik, ugye?

Azt mondják, akkor vagy a legboldogabb, ha a munkád egyben a szenvedélyed is. Az azonban elég ritka, hogy ha a cuki cicák a legnagyobb szerelmeid, hogy meg is tudj belőlük élni. Itt jön a képbe az a kőgazdag ausztrál család, akik főállású, és nem mellesleg bentlakásos macskaszittert keresnek.

A Seek nevű oldalon szúrták ki azt az álláshirdetést, melyben állatgondozót keresnek egy „csodás macskához”. A hirdetésben konkrétan egy cicarajongó álmát írják le: „ne hagyd ki az alkalmat, hogy teljes munkaidőben vigyázz egyetlen kisállatra, és kizárólag arra fókuszálj, hogy egy macskát szeretsz és gondozol”. A macskaszitternek Sydney egyik felkapott részébe kellene költöznie, ugyanis a család luxusotthonában lakna a saját szobájában, hogy mindig rendelkezésére állhasson „Ausztrália legszebb és legszeretettebb cicájának”. 

Macskaszitter

Illusztráció: Image Supply, Photography by Adri/Getty Images

Sajnos azonban az nem elég az állás betöltéséhez, hogy szeresd a macskákat. Mármint de, nyilván alapvető követelmény, hogy a jelentkezőnek „szenvedélye legyenek a macskák, és mély megértéssel legyen az állat szükségletei iránt”, valamint elsősorban igazi állatbarátnak kell lennie. Emellett azonban a család olyan embert keres, akinek van tapasztalata a cicák gondozásában „vagy professzionálisan, vagy kisállattartóként”.

Persze az álláshirdetés kikerült a közösségi médiába is, a netezők pedig két táborra oszlottak. Egyikük szerint ez az ideális munka mindenkinek, aki imádja a cicákat. Ők nemes egyszerűséggel a legtöbbször olyasvalamit kommenteltek, hogy „Kell nekem ez az állás”. Mások azonban úgy gondolják, hogy ha a család nem tud saját maga gondoskodni egy macsekról, akkor teljesen feleslegesen szereztek be egyet. Valaki egészen konkrétan például ezt írta: „Ez azt jelenti, hogy neked is szundizni kell, amikor a macska alszik? Most komolyan, sokkal olcsóbb lett volna, ha vesznek még egy cicát. Eleve nem értem, miért van macskájuk, ha fizetnek valaki másnak azért, hogy foglalkozzon vele.”

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top