nlc.hu
Család

Kközös karácsonyi fotó II. Erzsébetről és György hercegről

Ez a legcukibb közös karácsonyi fotó II. Erzsébetről és György hercegről

Ma már iskolás nagyfiú, aki a felvételijét írja az Eton elitképzőjébe. De nem is olyan régen, György herceg pont olyan rosszcsont volt, mint most az öccse: Lajos.

Az egyik legjobb példa erre a 2019-es karácsonyi készülődés, amikor négy generáció – Vilmos herceg, György herceg, II. Erzsébet és III. Károly – gyűlt össze a Buckingham palotában hogy elkészítsék a hagyományos karácsonyi pudingot. A középpontban természetes az akkor 6 éves György került, aki a fakanállal ütötte verte a ragacsos édességet. 

Vilmos herceg, György herceg, III. Károly és II. Erzsébet

(fotó: Profimedia)

A 93 éves uralkodó és fia, unokája, valamint dédunokája egy pénzgyűjtésre szerették volna felhívni az emberek figyelmét, mellyel a Brit Királyi Légiót lehetett támogatni.

A királyi család egyik korábbi séfje elárulta, hogy György herceg nagyon szereti az olasz konyhát, főleg a tésztaféléket. Kedvence az eredeti carbonara spagetti, szigorúan tojással, borssal, pecorino romano (vagy parmezán) sajttal és tokaszalonnával. Vajon így készül a carbonara abban az elitképzőben is, ahová György járni fog?

Vilmos herceg, György herceg, III. Károly és II. Erzsébet

Négy generáció egyetlen fotón. (fotó: Profimedia)

És íme a videó, amin látható, ahogy a királynő valósággal elmenekül a pudingot kevergető György hercegtől!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top