nlc.hu
Család

Sikertelen lánykérés után a mélybe lökte a barátnőjét

Megkérte a barátnője kezét, ám miután nemet mondott, lelökte a szikláról

A férfi a kiérkező rendőröknek azt hazudta, hogy baleset történt és a barátnője véletlenül zuhant le a sziklafalról.

A török, Nizamettin Gursu egy romantikus kiránduláson, egy sziklafal tetején kívánta megkérni a barátnője, Yesim Demir kezét Polente Cape-ben. Most azzal vádolják, hogy szándékosan lelökte őt a sziklafalról, de amikor az ügy elkezdődött, látszólag balesetnek indult.

A kiérkező rendőröknek ugyanis Gursu azt mesélte, hogy vidáman iszogattak, miután a barátnője igent mondott a lánykérésre. Ő elugrott az autóhoz, hogy elhozzon onnan valamit, és csak egy kiáltást hallott: mire visszaért, csak azt látta, hogy Yesim Demir eltűnt a szikláról. A rendőröknek azonban gyanús volt a sztori, főképp azután, hogy törött poharat és egy törött hangszórót is találtak a helyszínen – írja a Bors.

lánykérés

Miután nemet mondott neki, lelökte a szikláról (fotó: Getty Images)

A rendőrség gyanúját később alátámasztotta az elhunyt nő családja, akik elmondták: Yesim Demir épp szakítani készült a párjával, biztosan nem mondott volna igent egy lánykérésre. Ráadásul az eljegyzési gyűrű sem volt az áldozat ujján, hanem a férfi zsebében találták meg a rendőrök. A család szerint Yesim Demir pánikrohamokkal küzdött, és biztosan nem ment volna ki magától egy magas sziklafal szélére. A kiérkező mentősök 45 percen át küzdöttek a nő életéért, de sajnos nem jártak sikerrel.

Ez alatt Gursu próbálta eljátszani a gyászoló szerelmest, és azt mesélte, hogy örömükben iszogattak, és a párja biztosan az alkohol miatt veszítette el az egyensúlyát és zuhant a mélybe. A férfi jelenleg letartóztatásban van. A kapcsolaton belüli gyilkosságok száma az utóbbi években megugrott Törökországban: tavaly 393 nő veszítette így az életét, és az idei szám is hasonlóan alakulhat. Ne feledjük: a lánykérés nemcsak romantikus, hanem bántalmazó is lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top