nlc.hu
Család

Chrissy Teigen fia nem szereti a zöldségeket

Chrissy Teigen fia 6 évesen még nem evett zöldséget

Chrissy Teigen és John Legend közös fia idegrohamot kap, ha zöldséget kellene ennie. Édesanyja szerint van magyarázat.

Az teljesen természetes, hogy a gyerekek – különböző életkorban – válogatósak. De azt azért erős túlzásnak érezzük, hogy Chrissy Teigen és John Legend fia, az alig 6 éves Miles még nem evett zöldséget.

család

Chrissy Teigen a férjével és két gyermekével, Miles (b1) és Luna (b2) társaságában (Fotó: Getty Images)

Anyja szerint, egyszer egy brokkolirózsa került Miles tányérjára, amitől a kisfiú dühbe gurult. A modell maga beszélt erről, miközben a híres séffel, David Changgal népszerűsítette közös sorozatukat. A műsor felvételén ott volt Chrissy énekes férje, John Legend is, a legidősebb lányukkal, a 7 éves Lunával.

Amikor a műsorvezető, Jimmy Kimmel megkérdezte az ötgyerekes Chrissyt, hogy jó evők-e a gyerekei, kiderült, hogy vegyes a kép.

Luna például imádja a zöldségeket és a salátákat, ám 6 éves öccse, Miles ki nem állhatja a zöldségeket, még nem is evett – állítja Chrissy a Yahoo cikke szerint.

Annak érdekében, hogy Miles megkóstoljon néhány zöldséget, Chrissy bekapcsolódott egy iskolai zoom-beszélgetésbe a fiú iskolájával, ahol a válogatósokról beszéltek, és megtudta, hogy „ez az egyetlen dolog, amit ebben a korban valóban irányíthatnak a gyerekek, ezért válogatnak.”

Sok szülő átérzi Chrissy nehézségeit, mert vannak gyerekek, akikbe tényleg nehéz bármilyen zöldséget belediktálni. De ne felejtsétek, ahogy a kicsik nagyobbak lesznek, változik az ízlésük is és előbb utóbb eljön az az idő, hogy lesz értelme salátát és egyéb zöldségeket is az asztalra rakni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top