Család

Egyszerűbb a bankváltás, mint gondolnád

Biztos, hogy a nekünk legjobb banknál vezetjük a számlákat? Bankot váltani ma már sokkal egyszerűbb, mint gondolnánk. Az Erste most 30 ezer forint kedvezményt ad azoknak, akik online nyitnak számlát. 

Egyszerűbb a bankváltás, mint gondolnád
A pénz használata (bankszámla, átutalás, bankkártya, pénzfelvétel) is pénzbe kerül. Éves szinten már szemmel látható összeget lehet spórolni egy, a szokásainkhoz jobban igazodó számlacsomaggal. Az Ersténél egy havi díjért annyi forint- és devizaszámlánk lehet, amennyit csak szeretnénk. A számlákhoz pedig nem kell külön-külön kártya, a mobilbankban pár kattintással beállíthatjuk, hogy a kártyánk éppen melyik számlánkhoz kapcsolódjon. A számlaköltségek mellett az egyéb kiadásokból is könnyen lefaraghatunk: a Moneyback szolgáltatást aktiválva pénzvisszatérítést kapunk a kártyás vásárlásaink után. A devizaváltás funkcióval pedig egyszerűen, valós idejű árfolyamon, külön díjak és jutalékok nélkül, olcsón válthatunk pénzt.

Bankot váltani ma már sokkal egyszerűbb, mint gondolnánk, az egész folyamatot elintézhetjük magunk is online, de rábízhatjuk az Erstére is. Utóbbihoz csak ki kell töltenünk egy – az internetről is letölthető – számlaváltási meghatalmazást. Ezen a személyes adataink és a meglévő számlaszámunk megadása mellett kérhetjük az átutalási megbízásaink automatikus áthelyezését. Emellett a rendszeres jóváírásainkat, így a fizetésünket vagy nyugdíjunkat is átirányíthatjuk az új erstés számlánkra. Az Erste ráadásul segít, hogy a lehető leggördülékenyebben menjen az átállás.

Egyszerűbb a bankváltás, mint gondolnád
A számlaváltási meghatalmazást leadhatjuk bármelyik Erste fiókban. Új erstés bankszámlánkat megnyithatjuk ekkor is, vagy akár otthonról online, kedvenc fotelünk kényelméből, mielőtt felkeresnénk a bankfiókot. Utóbbi most különösen megéri: aki március 31-ig online nyit bankszámlát az Ersténél, és tavaly év végéig még nem vezetett lakossági számlát a banknál, az 30 ezer forint díjkedvezményt kap. További részletekért látogass el az Erste oldalára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top