nlc.hu
Család

Pataky Attila mesélt a házasságáról

Ezért működik Pataky Attila és 23 évvel fiatalabb kedvese, Orsi kapcsolata

Az énekes a harmadik házasságában él, Nyikovics Orsolya már 15 éve a társa.

Az Edda sztárja, Pataky Attila büszke a feleségére, akivel hosszú évek óta élnek harmóniában. Az énekes a Meglepetés magazinnak adott interjút, melyben Orsi is megszólalt. Mint kiderült, könnyű örömet szerezniük egymásnak, mert szinte száz százalékig érzik a másikat. Pataky Attila azt sem tagadja, hogy nem szeret egyedül lenni, így mindig igényli Orsi jelenlétét. 

Pataky Attila és felesége, Orsi

Pataky Attila és felesége, Nyikovics Orsi (Fotó: Schumy Csaba)

„Utálok egyedül lenni. Női princípium nélkül pedig félember vagyok. Kegyes hozzám a Jóisten, mert csodálatos párom van. Nagy kincsek vagyunk egymás számára. Sok mindenben hasonlóan gondolkodunk, és megegyezik az érdeklődési körünk. Közös hobbi a motorozás, a síelés, egy jó mozi vagy színházi előadás és az utazások. Mi nem új tárgyakat veszünk ajándékba egymásnak, hanem élményeket adunk.  Szeretjük megörökíteni a nyaralásainkat, és a fényképeket később visszanézzük, nosztalgiázunk azon, hogy milyen jó volt a közösen töltött idő. Orsika egyébiránt kiváló szűrője annak, hogy egyben maradjak” – nyilatkozta a lapnak az előadó, majd a felesége vette át a szót, aki csak megerősítette az énekes állításait. 

„A felnagyított figyelemnek köszönhetően rengeteg szeretetenergia áramlik egy sztár felé. És ezért egyre fokozottabb az elvárás is. Ha egy csillagnak nincs belső magja, energiaforrása, hamar kiéghet. Attilában örök tűz ég. Tele belső, soha el nem fogyó értékekkel, igazi állócsillag. Tudja, hogy nemcsak kapni, de adni is kell, legfőképpen szeretetet. Hiszen az az egyetlen valóság. Közben emberből van, tehát a földön is kell maradjon, nem lehet mindig szárnyalni. A test-lélek-szellem aránya nagyon fontos, ebben próbálok én segíteni” – árulta el Orsi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top