nlc.hu
Család

Ez a jó házasság titka Sajgál Erika szerint

A Szomszédok egykori színésznője, Sajgál Erika a hosszú házasságról vallott

Már 26 éve alkotnak egy párt.

Szomszédok egykori színésznője, Sajgál Erika és férje, Kovács István ritkán beszélnek a magánéletükről, ezúttal viszont kivételt tettek. A színművész házaspár a Mokka vendégeként mesélt a szerelmükről, illetve arról, hogy még a 20 év korkülönbség sem érződik a házasságukon. Az Egri Csillagok Bornemissza Gergelye hosszú ideig udvarolt a színésznőnek, ám a kapcsolatuk elején kissé titokzatos volt, ami imponált Erikának. Arra a kérdésre, hogy vajon mi táplálja szerelmüket, Kovács István válaszolt:

„Annyi mindenen múlik két ember jó, harmonikus kapcsolata, én erre nem tudok receptet. Türelem kell hozzá, az biztos, mindig két ember részéről” – mondta a műsorban, majd a mindig ragyogó Sajgál Erika vette át a szót. „Szerintem folyton terveket kell kovácsolni, méghozzá együtt a jó kovácsok módjára” – egészítette ki a színésznő. Hozzátették, hogy az utazás még közös vágyuk, ezek is fontosak egy párkapcsolatban. 

Kovács István, Sajgál Erika

Kovács István és Sajgál Erika. (Fotó: Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top