Család

Duplán olcsóbb: ha kettőt vásárolsz ugyanabból a termékből, a másodikhoz akár 70% kedvezménnyel juthatsz hozzá

2024. február 15-től új akció vár a SPAR üzletekben! Vásárolj legalább kettőt ugyanabból a termékből, mely a mennyiségi promócióban szerepel és a másodikra akár 70 százalék kedvezményt is kaphatsz!

Duplán olcsóbb: ha kettőt vásárolsz ugyanabból a termékből, a másodikhoz akár 70% kedvezménnyel juthatsz hozzá
2024. február 15-től indul a SPAR legújabb promóciója, amelynek keretében ha az akciós szórólapban megjelölt termékekből legalább kettőt vásárolsz, akkor a másodikra jelentős, akár 70 százalékos kedvezményt is kaphatsz! Az akció keretében több mint 30 terméknél brutális kedvezmény jár minden második megvásárolt árucikkre. A promócióval olyan népszerű SPAR márkatermékeket is kedvezőbben vásárolhatsz meg, mint a 100 grammos Proscuitto Crudo, a 80 grammos szeletelt Parasztkolbász, vagy a 175 grammos kakaómasszával bevont gofri. Egy jó film mellé ajánljuk a különféle ízű Pringles chipseket, vagy a Moments ostyát többféle ízben. Az italok között pedig a Topjoy gyümölcsitalok, a Rauch MyTea termékek és még sok más finomság is vár rád.

Duplán olcsóbb: ha kettőt vásárolsz ugyanabból a termékből, a másodikhoz akár 70% kedvezménnyel juthatsz hozzá
Ezen kívül több pénztárcabarát árcsökkentő akcióval segít a spórolásban a SPAR Magyarország. Azért, hogy még kedvezőbb árakon vásárolhass a kedvenc SPAR üzletedben, március végéig háromszáz közkedvelt termék árát rögzítette a vállalat az Árstop Extra Promóciója keretein belül. Emellett az év elejétől kibővített tartalommal jelenik meg a SPAR akciós újsága, amelynek köszönhetően a SPAR és INTERSPAR áruházakban hetente közel 1000 akciós ajánlattal találkozhatsz. Ha még nem töltötted le a MySPAR mobilalkalmazást, akkor itt az ideje: az applikációban a hetente frissülő, egy-egy kiemelt árucikkre vonatkozó kuponajánlatokat, valamint a népszerű 20%-os vásárlási kupon digitális verzióját is megtalálod.

Spórolj kedvenc termékeiden, és töltsd fel a készleteidet!  További információkat itt találsz: https://www.spar.hu/akcioterv

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top