nlc.hu
Család

Azahriah értékelte a gyerekvédelmi tüntetést

Azahriah a tüntetésről: Az egyik legszentebb, legtisztább megmozdulás volt

Azahriah online jelentkezett be a péntek esti gyermekvédelmi tüntetésre, most azt írja, büszke rá, hogy a tömeg megmutatta a civil, polgári hatalom erejét.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a pedofília áldozataiért pénteken tartott influencer tüntetésen sok közéleti személyiség szólalt fel a budapesti Hősök terén. Köztük volt Azahriah is, aki elmondta, számára „teljesen új szint az, hogy pedofil arcoknak falazunk, de a legparább az, hogy ez nem egy ismeretlen sztori.

MTV Europe Music Awards (MTV EMA 2021) Budapesten, a Papp László Budapest Sportarénában. A díjátadót ezúttal ismét közönség előtt rendezik meg. Vörös szőnyeg bevonulás. /díjátadó/

Azahriah (Fotó: Schumy Csaba)

Most – amint azt a Telex észrevette – Azahriah egy Insta-sztoriban értékelte a pénteki demonstrációt. „Végigkövettem figyelemmel minden egyes másodpercét a megmozdulásnak. Végtelen büszkeség és hála töltött el végig. Zsolti, Edina beszédénél könnyekkel küszködve figyeltem, hogy mi a fene ez, meg mi ez a rengeteg ember. Egészen más volt ez, mint eddig bármi, amit valaha megéltem. Sok év alatt az egyik legszentebb, legtisztább megmozdulás volt. Örülök, hogy részese lehettem.

Azt is hozzátette, hogy köszöni a résztvevőknek és büszke mindenkire, aki „itt volt, facebookos kanapéhuszárkodás vagy az utcán folyó vandalizmus helyett korrekt arcok, akik megmutatták a békés tüntetés és a civil, polgári hatalom erejét. Tegnap többet értünk el, mint bármilyen ellenzéki kapálózás az elmúlt évtizedekben”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top