nlc.hu
Család

Ő a Házasság első látásra egyik szereplője

Házasság első látásra: a neve miatt került bajba az egyik szereplő, Góbi Hilda

Az édesanyja után kapta a nevét.

A Házasság első látásra egyik szereplője, Góbi Hilda akaratos, vidám és céltudatos embernek tartja magát. Az utolsó kapcsolata miatt kissé megtört, emiatt pedig eddig nem érezte, hogy készen állna egy újabb szerelemre. Mindennek utánajár, előtte semmi sem maradhat titokban. Nagyon izgalmasnak tartja, hogy szakértők keresnek neki párt. Mint kiderült, az üzletvezető az édesanyja után kapta a nevét, aki abban az időben született, amikor még a néhai Kossuth-díjas és Érdemes Művészt, Gobbi Hilda is élt.

„Volt, hogy igazoltattak a rendőrök, de nem volt nálam személyi, és azt hitték, hogy csak szívatom őket. Nem hitték el, hogy Góbi Hildának hívnak, úgyhogy bevittek az őrsre és előállítottak. De az is többször előfordult, hogy a gimnáziumi tanáraim elővették a naplót, és leellenőrizték, hogy biztosan így hívnak-e. Egyébként ezt a két esetet leszámítva csak köszönettel tartozom a nevemért. Hálás vagyok érte, mert bárhol járok, mindenhol felfigyelnek rám, és megjegyeznek maguknak az emberek! Hamarosan pedig már az arcomat is meg fogják ismerni!” – nyilatkozta a story.hu-nak a reality egyik szereplője.

Góbi Hilda

Góbi Hilda (Fotó: TV2)

De miről szól a műsor?

A Házasság első látásra című műsorba 6 nő és 6 férfi vágott bele, akiknek legnagyobb vágyuk az, hogy társra találjanak. 3 elismert párkapcsolati szakértő kíséri őket az úton, akik arra vállalkoztak, hogy tudományos módszerek, és személyes tapasztalatok alapján a műsorba jelentkezők közül megpróbálják azokat a szingliket megtalálni, akik tökéletes társai lehetnek egymásnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top