nlc.hu
Család

Gyökeresen megváltozott a póznához kötött kutya élete

Éhezett, koszos volt, kikötötték egy póznához, de csodás fordulatot vett Buckley élete

Sok kóbor állat van, aminek viszont nincs ilyen szerencséje.

Santa Monica szívében egy Buckley nevű fehér kutya egy oszlophoz kötözve várta, hogy valaki megmentse. „Az egyik barátunk szólt nekünk, és amikor először pillantottuk meg az oszlophoz kötözött Buckley-t, szívszorító látvány volt. Olyan magányosnak tűnt, mégis ott csillogott a remény a szemében” – kezdték mesélni történetét megmentői.

Mint kiderült, a kutya a helyi hajléktalanokkal élt együtt, és sajnos sokszor nem jutott neki elég víz vagy élelem, nem tartották megfelelő körülmények között. Állítólag többször is meg kellett fürdetni, hogy szép tiszta legyen. Ugyan Buckley nem tudta, hogyan kell viselkedni a négy fal között, vélhetően sosem volt benti kutya, nagyon szelíd és kedves volt, látni lehetett rajta, hogy tudja, most már biztonságban van.

Miután eljött az idő, hogy új családot találjanak neki, a Love Leo Rescue munkatársai úgy döntöttek, megválogatták a jelentkezőket, szerették volna, ha olyan gazdákhoz kerül, akik odafigyelnek az igényeire, megfelelően gondokosnak róla és persze tiszta szívükből szeretik, hiszen megérdemli, hogy biztonságban és boldogan élhessen élete további részében. Amíg pedig nem találják meg a tökéletes családot, addig Buckley nevelőszülőknél marad.

A Love Leo Rescue felhívta a figyelmet arra, hogy sajnos az embereknek még nagyon sokat kell tanulniuk a felelős állattartásról, például arról, miért fontos az, hogy ivartalanítsák az állataikat, miért kell ez ahhoz, hogy ne nőjön tovább a kóbor állatok állománya, ugyanis az állatmentő szervezetek legnagyobb erőfeszítései ellenére nem tudnak mindenkinek segíteni.

Buckley, a mentett kutya

Fotó: loveleorescue

(via Bored Panda)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top