nlc.hu
Család

Iszak Eszter várandósan is dolgozik

Iszak Eszter várandóssága alatt sem hagyja abba a munkát

„Sosem tudok megülni a fenekemen" - árulta el Iszak Eszter a a Miss Balaton sajtótájékoztatóján. 

Többnapos, fényűző lagzin fogadott örök hűséget egymásnak Iszak Eszter és Gyurta Dániel. A szerelmesek februárban újabb hírt jelentettek be a követőiknek: hamarosan kisbabájuk születik. A sztárpár a nagy bejelentést leszámítva nem igazán nyilatkozott még a babavárás időszakról, most azonban a műsorvezetőnő elárulta, hogy szeretne aktív maradni a babavárás időszakában is. 

Iszak Eszter

Fotó: Trenka Attila/Fotocentral

„Sosem tudok megülni a fenekemen, és szerencsére mindenki nagyon sokat segít, alkalmazkodnak ahhoz, hogy kisbabát várok, nem hajtanak túl. Mindenki rugalmas és segítőkész, abszolút nem érzek nehézséget. Emlékszem arra, amikor először bementem a Miss Balaton irodájába. Álmomban nem gondoltam volna, hogy egy második családra találok a versenynek köszönhetően”nyilatkozta A Blikknek a Miss Balaton sajtótájékoztatóján. 

A 2024-es Miss Balatonra egészen május 3-ig lehet jelentkezni.

Már a pici nevét is tudják

A 16. hetet már elhagytam, a 16. és a 17. között vagyok, valahol félúton. Azt, hogy kislány vagy kisfiú, még nem tudjuk, és nem is szeretnénk még tudni egy darabig. Majd lesz egy genderpartink, ahol kiderül. Nagyon jól vagyok, nagyon jól vagyunk! Ezeket tudom dióhéjban elmondani. Szerencsére nagyon jól viseltem az első négy hónapot… Anyai ágon a dédnagymamáig visszamenőleg mindenki Eszter a családban, és ezt a tradíciót én is követni fogom” – árulta el. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top