nlc.hu
Család

Megható fotóval búcsúzik édesapjától Gyenesei Leila

Megható fotóval búcsúzik édesapjától Gyenesei Leila

A sportoló és műsorvezető Gyenesei Leila édesapja és édesanyja esküvői fotójával fejezte ki gyászát és búcsúját: „Most már újra együtt Anya & Apa”.
Gyenesei Leila

Gyenesei Leila édesapja, Gyenesei István évek óta rákbetegséggel küzdött, egy ponton az egyik karja amputációjára is szükség volt, és a szervezete március 21-én, 76 éves korában adta fel a küzdelmet. A temetését szombaton tartották, és mivel élete során számos fontos pozíciót (volt országgyűlési és önkormányzati képviselő, megyei elnök, a Somogyért Egyesület elnöke…) betöltött, rengetegen kísérték őt el a végső útjára a kaposvári Keleti temetőben – számolt be róla a Blikk.

A sportolónő rendkívül büszke az édesapjára, aki még betegségében is megőrizte a humorát és életkedvét. Instagram storyban az apja emlékére létrehozott oltárt és a koszorúkkal borított sírt is megmutatta, ma pedig egy fekete-fehér esküvői fotóval búcsúzott édesapjától, amihez csak annyit írt:

Most már újra együtt Anya & Apa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top