nlc.hu
Család

Szó nélkül elhagyta várandós feleségét

Várandós volt, amikor férje szó nélkül elhagyta – az internet segítségével találta meg

Ashley McGuire második gyermekével volt várandós, amikor férje elhagyta, és minden szó nélkül felszívódott. A kétgyermekes édesanya többször is próbálta elindítani a válást, de sikertelenül. Úgy döntött, hogy a Facebookon kér segítséget.

Az egykori valóságshow-ban szereplő sztárszakács, a brit Charles Withers szó nélkül elhagyta várandós feleségét, majd nyomtalanul eltűnt. A szakács felesége, Ashley McGuire egy év után végül úgy döntött, hogy a Facebook erejével próbált rábukkanni férjére. A bejegyzése szinte vírusként söpört végig az interneten, aminek meg is lett az eredménye. 

A közösségi média ereje 

Ashley McGuire még a múlt héten tett közzé egy posztot, amelyben azt állította, hogy még terhes volt, amikor a férje eltűnt. Azt mondta, hogy szeretné letesztelni a közösségi média erejét, hogy megtalálja férjét és véglegesítsék a válást. 

Ashley McGuire

A Facebook segítségével talált meg férjét Ashley McGuire (Fotó: Instagram/Ashley McGuire)

„Ő a férjem, Charles Withers. Szeret a figyelem középpontjában lenni, de ez már nem annyira fog tetszeni neki. Tavaly, amikor terhes voltam a második gyerekünkkel úgy döntött, hogy nem szeretne többé apa, és férj lenni, mivel ez nem az ő életstílusa. Ghostolt, majd nyomtalanul eltűnt” – kezdte Facebook-bejegyzését Ashley, majd hozzátette, miszerint a férfinak van egy babája, akit már egy éve nem látott, kisebbik gyermekükkel pedig soha nem is találkozott. Úgy vélte, miszerint Charles elhagyta az országot és telefonszámot is változtatott.

Ashley az elmúlt egy év során többször is próbálkozott a válási eljárás elindításával, azonban sikertelenül. Ezt követően döntött úgy, hogy a közösségi médiában kér segítséget. 

Elválni valakitől, aki teljesen elérhetetlen nagyon nehéz és vontatott. Éppen ezért megpróbálok a nyomára bukkanni, hogy néhány papírt aláírhasson és végre lezárhassam ezt a fejezetet, majd folytathassam az életemet – írta a feleség, aki arra kérte a felhasználókat, hogy abban az esetben, ha bárki tudna róla valamit, vagy netalán randizna vele, mindenképpen értesítse. 

Egy barát barátjának tudnia kell, hogy hol van 

-írta. 

Kevesebb, mint 16 órába telt mire megtalálták a férfit

A poszt szinte azonnal lángra kapott, rengetegen megosztották a TikTok, illetve az egykori Twitter felületén is, éppen ezért a felhasználóknak kevesebb mint 16 órába telt, mire rábukkantak a kétgyermekes apuka címére és telefonszámára. Az emberekből az eset rengeteg indulatot és érzelmet váltott ki, éppen ezért többen személyesen is szerették volna felkeresni a szakácsot. Ashley a JAM’N Morning Show-ban azt mondta, hogy nem az volt a célja, hogy megzavarja az életét, pusztán szeretne tiszta lappal indulni, és túllépni a történteken. 

„Nem akarok semmilyen kötődést, nem akarok semmilyen kapcsolatot vele, csak azt akarom, hogy elkezdődjön az életem következő fejezete.”

Hozzátette azt is, miszerint legelső posztja lehetett volna ennél sokkal durvább, hiszen sok dolgot nem hozott nyilvánosságra a magánéletükből. Ashley azt mondta, hogy mindennél jobban szerette a férfit, azonban fenekestül felforgatta az életét. 

Felvették a kapcsalatot

A nyomozásban vélhetően sokat segített, hogy az elmúlt egy évben többen is panaszkodtak Charles éttermére, továbbá csalással is vádolták a férfit. 

„Az utolsó dolog, amit tudunk, hogy éttermet nyitott Massachusettsben. Eladott egy csomó ajándékkártyát, majd eltette a pénzt és bezárta az üzletet. Az összes vásárlót és alkalmazottat otthagyta a kifizetetlen bérekkel és a használhatatlan kártyákkal” – írta az egyik felhasználó. 

A közösségi médiának köszönhetően Ashley azt mondta, hogy Charles felvette vele a kapcsolatot. A régi mobilszámáról hívta fel, ami kissé meg is lepte, hiszen nem reagált a hívásaira. Ennek kapcsán arra következtetett, hogy a férfi biztos lecserélte a telefonszámát. Charles azt mondta, hogy szívesen beszél vele, azonban megkérte, hogy vegye le az adatait adatvédelmi okokból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top