nlc.hu
Család

Így él most Szabó Eszter a Megasztárból

Megasztár! Férjétől elvált, és a médiában dolgozik Szabó Eszter

A Megasztár egykori előadóinak életéről készített sorozatból kiderül, hogy Szabó Eszter elvált, és a médiában kezdett dolgozni.

Emlékeztek még a Megasztár egykori versenyzőjére, Szabó Eszterre? Ő volt a lány, aki szinte mindig egy színes kalapot viselt, és a műsor alatt szerelmes lett versenyzőtársába Kontor Tamásba. A kapcsolatukból a Megasztár után két gyerkőc is született, akik örökre összekötik őket. De, ahogyan a Story magazin friss lapszámából kiderül, a pár idővel a szakítás mellett döntött.

Hogy mi történt azóta Eszterrel? Erre ő maga adta meg a választ. “Keresztes Ildikó lemezein szerzőként közreműködni legalább annyira izgalmas volt, mint az országot járni és énekelni közel egy évtizeden át. Puskás Petivel majdhogynem naponta beszélünk, de Széles Iza és Hoffmann Móni kedvességére, illetve a Varga Feriékkel való nevetésekre is nagy nosztalgiával gondolok, és örülök, ha van alkalmam beszélni velük.”

Eszterrel jelenleg a Spirit FM, Önkényes Mérvadó című műsorában lehet találkozni, Puzsér Róberttel és Horváth Oszkárral. De az éneklés mellett, az elmúlt évtizedben több kiadónál is dolgozott.

További friss információk a Megasztár egykori versenyzőiről a Story magazinban!

Story magazin címlap április 11

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top