Család

Focirajongó a gyermeked? A Lidl Kids Team tagjaként most ott lehet az EB-n!

Imádjátok a focit? Minden délután együtt rúgjátok a bőrt a gyerekkel? A legjobb családi program a focimeccs? Nem vagytok egyedül. Családok milliói rajonganak a labdarúgásért, és a legtöbb kisgyermek vágya, hogy egyszer a legnagyobbakkal álljon a hatalmas zöld gyepen.

Focirajongó a gyermeked? A Lidl Kids Team tagjaként most ott lehet az EB-n!
Most itt a nagy lehetőség, hogy a Lidl segítségével valóra válts gyermeked álmát!

Az idei Németországban rendezendő UEFA EURO 2024™ labdarúgó Európa-bajnokságon bizony ti is ott lehettek, és a te gyermeked lehet az, aki a válogatott egyik csoportmérkőzésén pályára kísérheti a kedvencét.

2024. június 14. és július 14. között, 51 mérkőzésen Európa legjobb labdarúgó-válogatottjai mérkőznek meg az Európa-bajnoki címért. A Lidl az UEFA EURO 2024 hivatalos partnereként hirdeti meg a Lidl Kids Team programot, melynek köszönhetően Európa-szerte több mint 1.100 gyermek kap lehetőséget, hogy élőben szurkolhasson, sőt ennél még sokkal többet is!
A torna minden mérkőzésén 22 gyermek számára (csapatonként 11 fő) biztosítja a Lidl a részvételi lehetőséget, így a szülők/gondviselők és gyermekeik számára rengeteg lehetőség nyílik arra, hogy felejthetetlen élményben részesüljenek a labdarúgás egyik legnagyobb színpadán.

Nem kell megcsípned magad, mert ez tényleg igaz, csak annyit kell tennetek, hogy jelentkeztek a Lidl Kids Team nyereményjátékra, és bíztok a szerencsétekben, a többit a Lidl elintézi helyettetek.

A Lidl, a pályázó szülő/gondviselő és gyermeke számára a németországi UEFA EURO 2024-re való utazás teljes költségét vállalja – az utazást, a szállást, az ellátást és a jegyeket is -, ami lehetővé teszi azt, hogy a nyertesek anyagi helyzetüktől függetlenül részt vegyenek a programban.

„A Lidl Kids Team programmal egyedülálló lehetőséget és életre szóló élményeket szeretnénk nyújtani 22 magyar gyermek és családtagjuk számára. A Lidl Kids Team programban nyertes hazai résztvevők – felnőtt kísérőjükkel együtt – háromnapos utazást nyernek és ennek részeként ott lehetnek Németországban június 19-én a Németország elleni, míg június 23-án a Skócia elleni csoportmérkőzéseken. A gyermekek pedig a mérkőzések kezdetekor kéz a kézben vonulhatnak majd pályára a válogatott játékosaival. A mérkőzések előtti napon a gyermekek és kisérőik városlátogatáson, játékos futball mérkőzésen és sok más élménydús programon is részt vesznek majd.” – mondta Tőzsér Judit a vállalat kommunikációs vezetője.

Már alig várod, hogy jelentkezz? Megértjük, és mutatjuk a részleteket!

A Lidl Kids Team nyereményjátékra 2024.04.02-17. között jelentkezhettek a Lidl digitális platformján, a Lidl Plus applikáción keresztül. A Lidl Plus app letöltése ingyenes, így, ha még nincs digitális hűségkártyád, itt az alakalom, hogy megszerezd, és élvezd az applikáció további előnyeit is!

Lidl Plus felhasználóként, ha már elmúltál 18 éves, van magyarországi lakcímed, és legalább egy olyan gyermek törvényes képviselője vagy, aki 2024. június 19-én már betölti a 6. életévét, de 2024. június 23-ig nem tölti be a 11. életévét, és akivel vállaljátok a németországi utazást már ki is tölthetitek az űrlapot az applikációban.

A sorsolásra 2024.04.18-án kerül sor közjegyző jelenlétében.

A sorsolás véletlenszerű, így a 6-10 éves korú gyermekek – nemtől, származástól, fizikai és szellemi képességektől függetlenül, egyenlő eséllyel kerülhetnek be a Lidl Kids Teambe.

További információ a nyereményjátékról itt található.

Focirajongó a gyermeked? A Lidl Kids Team tagjaként most ott lehet az EB-n!
A Lidl az UEFA EURO 2024™ partnerséggel az aktív életmód fontosságára hívja fel a figyelmet, és minden eddiginél közelebb hozza a családokat a profi labdarúgáshoz. A Lidl kiáll az egyenlő bánásmód mellett, és ennek megfelelően nem tolerálja a diszkrimináció semmilyen formáját. Mindezek a futballban is alapvető értékek. A méltányosság, az esélyegyenlőség és a befogadás előtérbe helyezése a Lidl tevékenységét az egész UEFA-idény során végigkíséri.

A Lidl idén futballrajongók millióit szeretné összehozni. A szurkolás közös öröme és sport szeretete kerül majd a középpontba.

Hamarosan érkeznek az új részletek a Lidl Plus applikációba, de már most eláruljuk, hogy Lidl vásárlóként lehetőséged lesz ingyenes jegyeket nyerni az UEFA EURO 2024 mérkőzéseire.

Szurkoljunk együtt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top