nlc.hu
Család
Fonseca Lily eltűnése

Külföldi kislány tűnt el Budapesten, minden rendőr őt keresi

A mindössze három éves Fonseca Lily a tizenhetedik kerületből tűnt el.

A rendőrök nagy erőkkel keresnek egy, a XVII. kerületből eltűnt, három éves kislányt, írja a police.hu. Fonseca Lilyt a rendőrség közlése szerint egy családi vita után vitte magával édesapja, azóta ismeretlen helyen tartózkodnak.

Külföldi kislány tűnt el Budapesten, minden rendőr őt keresi

Fonseca Lily átlagos testalkatú, hosszú, világosbarna hajú,

barna szemű. A rendőrség kéri, hogy amennyiben valaki tudja, merre járhat a kis Lily, akkor névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a rendőrség honlapján található elérhetőségek valamelyikén.

A kislány édesanyja, Ildikó a Reggeliben elmondta, Lily-t egy héttel ezelőtt, napközben rabolta el a saját apja, azóta nem látta. Ildikó

Luxemburgban ismerkedett meg a portugál férfival,

akivel nem is házasodott össze, ugyanis már a várandósság alatt erőszakos volt vele.

„A gyermek nevelése természetesen rám maradt egyedül. Amint lehetett utazni a Covid után, nagyon sokszor jöttem haza Magyarországra, itt tudtak nekem segíteni” 

– mondta Ildikó, aki ebben az időszakban szakított a portugál férfival. Egy ideig rendben mentek a dolgok, aztán a férfi megfenyegette, hogy ha még egyszer egy hétnél tovább marad Magyarországon, akkor rendőrökkel hozatja el a gyereket.

Míg nem volt bírói végzés,

a nő hetente vitte kislányát Luxemburgba, hogy a volt párja is láthassa. Amikor elkezdődött az óvoda, Ildikó úgy határozott, mindkettőjüknek elég volt a sok utazásból. A kislányt egy héttel ezelőtt a nő volt párja egy bolt parkolójában, fényes nappal erővel vette el. lldikó már nyolc napja nem tud róla semmit. 

„Kitépték a kezemből a síró, ordító kislányomat. Betuszkolták egy kocsiba és elhajtottak. Nem tudom, mi van vele, de tudom, hogy nagyon aggódik” – mondta Ildikó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top