nlc.hu
Család
Taylor Swift közös fotója a Wales herceg gyerekeivel

Az év fotói: Vilmos herceg elvitte a gyerekeit Taylor Swift londoni koncertjére

Sarolta mosolya nagyon aranyos az énekesnővel közös fotón.

Nagyon várták Taylor Swift koncertjét a britek. Mondjuk igazán megértjük őket. Volt, aki átnevezte a metró megállókat az énekeső slágereire, de a Buckingham palota bejáratánál álló, katonai zenekar is ráhangolt a koncertre azzal, hogy Taylor dalait adták elő.

Azt már pénteken napközben tudni lehetett, hogy az esti koncerten ott lesz a szülinapos Vilmos herceg és két idősebb gyermeke: Sarolta és György. A szombati videókon pedig már az látható, hogy remekül buliztak a gyerekek, és az apjuk is. Érdekesség egyébként, hogy nemcsak a walesi gyerekek, de II. Erzsébet két legidősebb dédunokája: Savannah és Isla Phillips is ott voltak a koncerten.

A buli végén arra is volt idő, hogy készüljön néhány közös fotó a hercegi családdal és az énekesnővel. Sarolt egyébként egy csillámos felsőt viselt, haját pedig befonták. 

De beszéljenek helyettünk a képek, és a videó!

Taylor Swift, Vilmos herceg, György herceg, Sarolta hercegnő és Travis Kelce

Taylor Swift, Vilmos herceg, György herceg, Sarolta hercegnő és Travis Kelce (fotó: Instagram/taylorswift)

Taylor Swift, Vilmos herceg, György herceg és Sarolta hercegnő

Köszönjük a szuper estét – írta Vilmos a feleségével közös Instagram oldalára. (fotó: Instagram/princeandprincessofwales)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top