nlc.hu
Család
Bangó Margit lánya komoly döntést hozott

Bangó Margit lánya komoly döntést hozott

Leghőbb vágya ugyanis, hogy édesanyja közelében legyen és élete hátralévő részében kertészkedhessen.

Bangó Margit és lánya, Marika kilenc év után kerültek újra közel egymáshoz, rendezték a köztük lévő nézeteltéréseket – írja a Bors.

“Sokat járok hozzá, kertészkedünk, főzőcskézünk, beszélgetünk, oda is gyakran jönnek az unokák. Amennyi időt csak tudunk, együtt töltünk. A mi békülésünk mindkettőnk számára nagy fordulat volt, sokkal jobban értékelünk ma már mindent” – mondta Bangó Marika, aki azt is elárulta, hogy eladják jelenlegi otthonuk, kertes családi házat keresnek.

Bangó Margit lánya komoly döntést hozott

(Fotó: Olajos Piroska/fotocentral)

“Nagyon szeretnék anyu mellé költözni, ha megoldható, és ha adott lesz a helyzet. Ha mégsem sikerülne, azzal is megelégszünk, ha nem lesz nagy a távolság közöttünk. Az elsődleges szempont mindössze annyit, hogy kertes ház legyen, és a jelenleginél jóval közelebb legyek édesanyámhoz. Az agglomerációban nézelődünk, természetesen ahol anyu él, Gyálon is kutatjuk a lehetőségeket. A Jóisten remélem gondoskodik erről” – mondta Marika.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top