nlc.hu
Család
Ismeretlen jótevő fizette ki egy anya bevásárlását

„Csak annyit mondott: ajándék, és már el is tűnt” – Ismeretlen jótevő fizette ki egy anya teljes bevásárlását

Nem akarta elfogadni a kártyáját a terminál, ekkor lépett színre a titokzatos gavallér, aki kifizette az anya bevásárlását.
Egy nő kártyával fizet egy szupermarket pénztáránál

Egy édesanya a Facebookon keresi az ismeretlen jótevőjét, aki kérdezés nélkül kifizette a nő teljes bevásárlását – vette észre a bejegyzést a Blikk.

„Szeretném hálámat kifejezni annak az Úriembernek, aki a mai napon kifizette a teljes bevásárlásom összegét” – kezdi a posztját az anyuka. Mint írja, az egyik terminál duplán beterhelte a bankkártyáját, mégis mindig sikertelennek mutatkozott a tranzakció. Hiába próbálkozott többször, fedezethiány miatt már nem tudott fizetni vagy pénzt levenni.

Ott álltam letaglózva, babakocsival a kislányommal, és a rakodó pult telipakolva. Ekkor hirtelen kifizette a vásárlásom egy Úr, és azt mondta: legyen szép napja. Teljesen elérzékenyülve, hiába kértem a nevét, elérhetőségét, csak annyit mondott: ajándék, és már el is tűnt

– írta az édesanya, aki bevallotta, hogy megkönnyezte a gesztust.

„A kislányomnak a héten van a szülinapja, nem tudom elégszer megköszönni. Csodálatos emberek vannak közöttünk!” – zárta a bejegyzését az anya.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top