nlc.hu
Család
Összefogtak Veresegyházán, rengetegen segítenek a zebrán elgázolt családnak

Összefogtak Veresegyházán, rengetegen segítenek a zebrán elgázolt családnak

Jelenleg egy kórteremben lábadozik az anya és két gyereke.

Mint arról beszámoltunk, zebrán gázoltak el egy anyát és két gyerekét Veresegyházán 5 nappal ezelőtt. Egy kanyarodó kisteherautó ütötte el őket, mivel a járműnek is zöldet mutatott a lámpa. A nagyobbik gyereket súlyos sérüléssel mentőhelikopter szállította kórházba, a kisebbik gyerek szerencsére horzsolt sérülésekkel megúszta a balesetet. Az anyának a medencéje sérült meg, és eltört a lába. 

Közben összefogtak a veresegyháziak a bajba jutott családért, megérintette ugyanis a baleset a helyieket. Létrehoztak egy csoportot, hogy segítsenek az édesanyának – értesült a Tények.

Már jobban van a súlyosan megsérült kisfiú. Az édesanya a lábtörése miatt hetekig nem tud dolgozni. Két gyerekével egy kórteremben van a kórházban, lelkileg nagyon megviselte a baleset. “Sokat sír, nehezen tudja feldolgozni. A csoportban már kerestünk pszichológust, lelki segítőt, aki fogja támogatni ennek a feldolgozásában, hogy ha hazajöttek a kórházból” – nyilatkozta a Facebook-csoport létrehozója.

A csoportba már sokan jelentkeztek: többek között főzésben, fűnyírásban segítenek majd a családnak, egy helyi étterem 2 héten át ebéddel segítené őket. Ez utóbbi kezdeményezéshez most további 2 étterem is csatlakozott.

A napokban dől el, mikor engedik ki őket a kórházból.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top