Harry herceg még sosem tűnt boldogtalanabbnak Meghan Markle mellett

F. B. | 2024. Augusztus 09.
A herceg bár ott volt felesége mellett, hogy támogassa, testtartása mindent elárult egy interjúban, amit a CBS televíziótársaságnak adtak.

Egy királyi kommentátor állítása szerint Harry herceg legújabb interjújában boldogtalannak és tanácstalannak tűnt felesége, Meghan Markle mellett, akivel botrányos módon vált ki a brit királyi családból, majd költöztek Amerikába. 

Fotó: Getty Images

Sussex hercege a CBS-nek adott interjújában tűnt enerváltak Meghan Markle mellett, megjelenésük célja most azonban nem a királyi család titkainak feltárása, hanem közös új projektjük bejelentése volt. Új kezdeményezésük célja egyébként nem más, mint a gyerekek online biztonságának kezelése és olyan családok összekapcsolása, akik az online védelem hiánya miatt öngyilkosság miatt vesztették el gyermekeiket.

Bár maga a projekt kulcsfontosságúnak hangzik, végül valahogy mégis a brit királyi családra terelődött a szó az interjú folyamán, Meghan ugyanis elárulta, hogy az Oprah Winfreyvel 2021-ben adott bombasztikus interjújában „csak a felszínt kapargatta”, amikor a mentális egészségéről beszélt, és hozzátette, reméli, hogy a saját öngyilkossági gondolatairól és az „online zaklatásról” való „nyílt beszélgetés” másokat is megmenthet.

Míg azonban Meghan beszélt, Angela Levin szakértő a herceget figyelte, aki szokatlanul boldogtalannak tűnt felesége mellett – írta a sassy.hu.

„Harry […] annyira boldogtalannak tűnik, az arcán egyáltalán nincs semmi érzelem. És teljesen tanácstalannak látszik. Látszik rajta, hogy tényleg elveszettnek érzi magát”.

Más szakértők azt is észrevették, hogy Harry testével folyamatosan hátrált is felesége mellől. Míg eddig inkább szorosan egymás mellett láthattuk őket, most a herceg és Meghan testtartása egy V alakot mutatott. Keze pedig az ölében pihent. Sőt, amikor Meghan Harry térdére tette a kezét, a herceg nem reagálta ezt le, óvakodott attól, hogy bármiféle támogatást nyújtson.

Exit mobile version